Η απάντηση Βινίσιους στα ρατσιστικά συνθήματα: «Έκλαψαν στη Λισαβόνα, έκλαψαν στο Μιλάνο»

Η απάντηση Βινίσιους στα ρατσιστικά συνθήματα: «Έκλαψαν στη Λισαβόνα, έκλαψαν στο Μιλάνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βινίσιους άκουσε πολλά στο ντέρμπι της Μαδρίτης από τους οπαδούς της Ατλέτικο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ αντιμετωπίστηκε με ρατσιστικά συνθήματα και όχι μόνο από την εξέδρα, αλλά έφυγε νικητής από το «Wanda Metropolitano» (1-2).

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο «Βίνι» το πανηγύρισε… τραγουδώντας μέσω Twitter το σύνθημα των οπαδών της Ρεάλ για αυτούς της Ατλέτικο. Ο άσος της «βασίλισσας» έγραψε μόνο ένα κομμάτι των στίχων, αλλά έγινε σαφές το νόημα.Η απάντηση Βινίσιους στα ρατσιστικά συνθήματα: «Έκλαψαν στη Λισαβόνα, έκλαψαν στο Μιλάνο»

Πρόκειται για ένα σύνθημα που μεταξύ άλλων αναφέρει για την Ατλέτικο πως «… έκλαψαν στη Λισαβόνα, έκλαψαν στο Μιλάνο και τίποτα δεν αλλάζει». Η αναφορά είναι σαφής στους δύο τελικούς Champions League, του 2014 και του 2016, που η Ρεάλ επικράτησε της συμπολίτισσάς της, στην παράταση με 4-1 και στα πέναλτι με 5-3 αντίστοιχα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X