ΑΕΚ: Με την μπορντό φανέλα κόντρα στον Παναιτωλικό!

ΑΕΚ: Με την μπορντό φανέλα κόντρα στον Παναιτωλικό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τη δεύτερη φανέλα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θέλει μόνο νίκη, καθώς ήδη βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Παναιτωλικός ο οποίος φέτος δείχνει ικανός και για το βήμα παραπάνω. Τουλάχιστον αυτό αφήνει να υποσχεθεί το φοβερό του ξεκίνημα (με πειστικότερες αποδείξεις τη μεγάλη νίκη επί του Άρη και το άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο).

Ντεμπούτο θα κάνει σήμερα η δεύτερη, μπορντό, φανέλα της Ένωσης. Ένα χρώμα διαχρονικά αγαπημένο για τους φίλους της Ένωσης λόγω του συμβολισμού του. Με τη συγκυρία των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή για τη δεύτερη φανέλα του Δικεφάλου.

Η Κ19 της ΑΕΚ πρόλαβε να την ντεμπουτάρει πρώτη στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Σε αντίθεση με του νέους της Ένωσης που έπαιξαν με μαύρα σορτσάκια, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αγωνιστεί με μπορντό φανέλα και σορτσάκι.ΑΕΚ: Με την μπορντό φανέλα κόντρα στον Παναιτωλικό!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X