Αχιλλεόπουλος: «Στόχος της ΑΕΚ είναι η άνοδος»

ΑΕΚ: Τρίτη θέση και πολύ καλές εμφανίσεις για την ανδρική ομάδα βόλεϊ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος μίλησε για τους στόχους της ΑΕΚ τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα την βρει στη Preleague.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Ηρακλή στις 5 Νοεμβρίου με στόχο να μπει με το δεξί τη νέα σεζόν.  Ο αρχηγός της Ένωσης και Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΑΠ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος μίλησε στη «Match» κι αναφέρθηκε στον στόχο… ανόδου της ομάδας του, ενώ τόνισε πως βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

«Σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα, καθώς υπάρχουν ομάδες ιστορικές αλλά και με υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΚ στοχεύει στην άνοδο στη Volley League, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να αποδίδουμε όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και θέλουμε η ΑΕΚ να διεκδικήσει ξανά τίτλους.

Όσο για εμένα, αισθάνομαι εξαιρετικά, διότι δούλεψα πολύ όλο το καλοκαίρι και ευελπιστώ να βοηθήσω τα μέγιστα», ανέφερε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X