Σούπερ ΛΙΓΔΑ και γιουσουφάκια
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τα όσα έχουμε βιώσει τις τελευταίες μέρες, τι πρέπει να περιμένουμε και έχει υστερόγραφα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ζήσαμε και αυτό! Η Super League ένας οργανισμός της οποίας η ΑΕΚ είναι μέλος και τη χρηματοδοτεί (όπως και οι άλλες ομάδες), να βγάζει ανακοίνωση εναντίον της χωρίς να έχει προηγηθεί καν συνεδρίαση, Δ. Σ. και να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Χωρίς να έχει ενημερωθεί καν κανένα μέλος της! Ούτε καν ο… Αλαφούζος! Το έκανε γιατί έτσι γούσταρε Μαρινάκης.

Γιατί; Γιατί ποτέ του δεν έδωσε αναφορά και έκανε ότι γουστάρει. Γιατί αυτό που γουστάρει είναι να τους έχει όλους υποτακτικούς για μία χορηγία shopflix. Γιατί είναι ο ορισμός του «τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σας, πάλι δικά μου!».

Μετά από ένα διήμερο όπου έχουν γίνει διαιτητικά όργια εις βάρος της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός βγήκε να μιλήσει για τη διαιτησία μέσω της Super League! Ποιος; H ομάδα που πλέον σε κάθε ματς βγάζει όσες ανακοινώσεις έβγαζε ο… Αλέξης! Μιλάμε για τον οργανισμό του Πειραιά που έγραφε σελίδες για ένα φάουλ στην άλλη άκρη του γηπέδου που μπορεί να έγινε στον Καμαρά και τελικά ηττήθηκαν στο Ναντ στις καθυστερήσεις. Που στοχοποίησε τον Φωτιά γιατί στο ματς με τον Βόλο δεν του έδωσε δύο πέναλτι βουτιές στον Ωκεανό και κράτησε μόνο 7’ καθυστέρηση για να σκοράρουν και όχι 45’!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα θα γίνει ροντέο. Θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να βγάλουν την ΑΕΚ από τη μέση. Αυτή την ΑΕΚ που άργησε να κάνει μεταγραφές και που δεν έχει μπει ακόμα στο γήπεδό τους, θέλουν να την αποπροσανατολίσουν. Θέλουν να της δημιουργήσουν τριγμούς, διότι ξέρουν ότι η κατάσταση είναι ευάλωτη εξαιτίας των τεσσάρων προηγούμενων αποτυχημένων σεζόν. Τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα.

Η ΑΕΚ με τα λάθη της μπήκε μόνη της σε αυτή τη θέση, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψει να ξαναμπεί σε περιπέτειες εσωστρέφειας. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία στο Αγρίνιο. Αλλά μέχρι το ματς του Σαββάτου προηγούνται άλλα.

Την ημέρα που έφερε λοιπόν ο Ολυμπιακός τον Ροντρίγκες, επέλεξε να χρησιμοποιήσει σαν πολιορκητικό κριό εις βάρος της ΑΕΚ τη Σούπερ Λιγκ. Και τα γιουσουφάκια που ψήφισαν τον Μαρινάκη για πρόεδρο, παρότι τους ξεφτίλισε διότι πολύ απλά δεν τους ενημέρωσε καν, δεν έβγαλαν κιχ! Έσκυψαν το κεφάλι και έκαναν τουμπεκί!

Ακόμα και ο Αλαφούζος (αυτός που ο Μαρινάκης είχε κλείσει στο ασανσέρ του «Γ. Καραϊσκάκης») και ο Παναθηναϊκός το ίδιο έκανε! Διαβάστε ακριβώς τι λέει στην επίσημη ενημέρωσή του: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τελευταία ανακοίνωση της Super League. Είναι αυτονόητο ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως αυτό της ανακοίνωσης κατά μέλους της Λίγκας, θεσμικά και αυτονόητα επιβάλλεται να προηγείται ψηφοφορία».

Διαβάζοντας όμως στη συνέχεια το ρεπορτάζ των ρεπόρτερ του προσέξτε τι σημείωναν οι «πράσινοι»: «Καμία διάθεση για παρερμηνείες δεν έχει ο Παναθηναϊκός που τάχθηκε εναντίον του τρόπου που έγινε η ανακοίνωση της Λίγκας, κι όχι με το περιεχόμενό της. Η διοίκηση του συλλόγου διευκρίνιζε ότι η επίσημη αντίδρασή της έχει να κάνει με τον τρόπο που έγινε η διαδικασία κι όχι με το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με το περιεχόμενό της ή έστω μ’ ένα μέρος αυτού». Το πιάσατε το υπονοούμενο; Για να ξέρετε με ποιους έχουμε να κάνουμε!

Η ΑΕΚ έβγαλε μία εξαιρετική ανακοίνωση. Οφείλει όμως να κάνει περισσότερα. Κυρίως να προστατέψει την ομάδα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Και να το κάνει ο Μελισσανίδης με κάθε κόστος.

Έχουμε πόλεμο για το γήπεδο, ο Αυγενάκης την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθεί να διασφαλίσει ότι δε θα γίνει τίποτα που να θέσει σε κίνδυνο την επιστροφής της στην «Αγιά – Σοφιά» ακυρώνει τις ανακοινώσεις δύο ΠΑΕ και της Αστυνομίας γιατί έτσι του είπαν. Και μέσα σε όλα ο Ολυμπιακός βγάζει ανακοινώσεις μέσω της Super League, την οποία μετέτρεψε σε υποχείριό του!

Αν λοιπόν γίνει το παραμικρό στο Αγρίνιο ή στη Λειβαδιά με τον Κομπότη, τότε να την περιμένετε την «καμπάνα» στα ματς με τον Ατρόμητο ή τον Πάοκ.

Όσο για τις γελοιότητες για τους ξένους διαιτητές που θα… αδικούν τις ελληνικές ομάδες στο μέλλον επειδή η ΑΕΚ έθιξε τον Κλάτενμπεργκ και τον «σεσημασμένο» Βούλγαρο που την έχει «εκτελέσει» ήδη τόσες φορές, απλά γελάνε και τα τσιμέντα.

Ο Μαρινάκης μαζί με τον Αυγενάκη προσπαθούν να μπλέξουν την ΑΕΚ να πάρει θέση για τον Μπένετ. Ποιος είναι ο στόχος τους; Να τρέξουν την υπόθεση της -και καλά- επαγγελματικής διαιτησίας με τον Κλάτενμπεργκ για να κάνουν ότι γουστάρουν. Αλλά δεν πρόκειται να τους περάσει!

ΥΓ: Την Τρίτη και την Τετάρτη σε δύο ματς του Champions League με δύο διαιτητές όχι της σειράς (τον Ολλανδό Μακέλι και τον Ιταλό Μαριάνι) και με VAR, υπήρξε το σπρώξιμο του Ντέιβις στον Ντεμπελέ και του Σλάγκερ στον Μόντριτς. Αμφότεροι έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι και το ίδιο ακριβώς του συνέστησαν από το VAR. Ας τις δει λοιπόν ο Καμπάκοφ αυτές τις δύο φάσεις και ας μάθει τι πρέπει να σφυρίζει. Και ας μην πράττει όπως του λέει ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος τον έφερνε εδώ για να «εκτελεί» την ΑΕΚ.

ΥΓ 2: Είναι επιβεβαιωμένο από το ρεπορτάζ πως ο Στιβ Μπένετ ήθελε να βάλει τον Σιδηρόπουλο στο Άρης – Πάοκ. Αλλά αμφότεροι του είπαν «όχι». Μη με ρωτήστε πως το έμαθαν. Όπως και ο Παναθηναϊκός. Από την ΕΠΟ που ελέγχει ο Μελισσανίδης. Ο Παναθηναϊκός για να το παίξει ιστορία βγήκε στα κάγκελα και να δημιουργήσει εντυπώσεις και το πέτυχε εν μέρει. Έχοντας την αβάντα και των «ερυθρόλευκων» ΜΜΕ. Και φυσικά όλα όσα ακολούθησαν απέδειξαν πως κάποιοι προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι μέσω των ΜΜΕ. Εκεί όπου η ΑΕΚ δεν έχει φωνή.

ΥΓ 3: Δεν πρόκειται να πω σε κανέναν «μην πας στο Αγρίνιο». Η ΑΕΚ το έκανε για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί δε θέλει να έχει καμία ευθύνη για ότι συμβεί. Και πολύ καλά έκανε. Όποιος πάει όμως πρέπει να είναι όχι μία, αλλά 101 φορές προσεκτικός. Διότι θα υπάρξουν προκλήσεις με σκοπό να τιμωρηθεί η ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής της στα «ιερά χώματα». Ποιος μου λέει εμένα ότι δε θα σκάσουν -δεν ξέρω με ποιο τρόπο- Ολυμπιακοί όπως είχαν σκάσει τότε στη Νέα Σμύρνη για να προκαλέσουν την τιμωρία μας; Δύσκολο το βλέπετε; Εγώ όχι!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X