Ελλάδα: Πρώτη και αήττητη στο Mundial μίνι ποδοσφαίρου!

Ελλάδα: Πρώτη και αήττητη στο Mundial μίνι ποδοσφαίρου!
Photo Credits: INTIME

Πρώτη και αήττητη στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου η Ελλάδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Το 4-1 επί του Ιράν έδωσε στην Ελλάδα την πρωτιά στον όμιλο και αισιοδοξία για τη συνέχεια!

Η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου είναι χάρμα οφθαλμών στο SOCCA World Cup της Βουδαπέστης, αφού πέτυχε το απόλυτο των νικών (4 αγωνιστικές) μετά το 4-1 επί του Ιράν και καπάρωσε αήττητη της πρώτη θέση στο 2ο όμιλο.

Οι Έλληνες έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα σε παγκόσμιες διοργανώσεις στην ιστορία τους και ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια στο SOCCA World Cup 2022!
Το σκορ άνοιξε για την Ελλάδα στο 10ο λεπτό με τον Παναγιωτόπουλο μετά από υποδειγματική ανάπτυξη της ομάδας. Οι Ιρανοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Χεϊντάρι. Στο 15ο λεπτό, ο Λευκαρίτης με μαγική ενέργεια έκανε το 2-1 και μετά από εξαιρετική δική του κάθετη μπαλιά, ο Φούσκας πέτυχε το 3-1 για την Ελλάδα στο 32ο λεπτό. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Ντούμος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε με ατομική ενέργεια ο Γιώτης.

Η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου, με μέγα χορηγό τον ΟΠΑΠ, έχει εξασφαλίσει πλέον την πρωτιά στον όμιλο και περιμένει πλέον να μην πέσει επάνω στην πανίσχυρη Βραζιλία κατά τις διασταυρώσεις της επόμενης φάσης!

Επόμενης αντίπαλος της Ελλάδας, η Χιλή (15/9, ζωντανά στις 18:00 από το Cosmote Sport 9 HD), σε ένα ματς τυπικού χαρακτήρα, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαστάκη να κάνει δοκιμές εντός γηπέδου για την κρίσιμη επόμενη φάση της διοργάνωσης

To R-GOL.com, το μεγαλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών στην κεντρική Ευρώπη στηρίζει την Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου στις προσπάθειες της στη Βουδαπέστη.

ΕΛΛΑΔΑ (Μπαστάκης-Μανωλούδης): Ντούμος, Λευκαρίτης, Φούσκας, Τούσα, Ασημάκης, Μουρτζάκης, Μπενεχούτσος, Παναγιωτόπουλος, Γλαβίνας, Καλαμαρίδης, Γιώτης.

ΕΛΛΑΔΑ 21-6 12
Χιλή 8-5 5
Κροατία 7-6 4
Ιράν 7-8 3
Ισπανία 6-14 2
Ιράκ* 0-10 0

*Το Ιράκ δε συμμετέχει στη διοργάνωση

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X