Χάμες: Τον κυνηγούσαν στο Κατάρ επειδή ήταν μόνιμα τραυματίας - Τρομάζει η «στατιστική» του

Χάμες: Τον κυνηγούσαν στο Κατάρ επειδή ήταν μόνιμα τραυματίας - Τρομάζει η «στατιστική» του

«Νοσοκομείο, νοσοκομείο» του φώναζαν, καθώς κάποιοι προσπαθούσαν να τον φυγαδεύσουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες κάθε άλλο παρά καλά περνάει στο Κατάρ με τους οπαδούς του Αλ Ραγιάν να του κάνουν «ντου» επειδή είναι τραυματίας και τα στατιστικά του σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια να «τρομάζουν».

Το όνομά του «παίζει» πολύ τις τελευταίες ώρες στα ρεπορτάζ της Λατινικής Αμερικής και όχι για καλό… Καθώς το ποδοσφαιρικό μέλλον του παραμένει ακόμα στον… αέρα, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα και στην Κολομβία, αλλά και αλλού που αναφέρονται στην ελεύθερη πτώση του τα τελευταία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ole» της Αργεντινής με ημερομηνία 13/9/2022 που τον περιγράφει ως έναν απαξιωμένο πια ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναζητά τρόπο διαφυγής από το Κατάρ και επιστροφή στην Ευρώπη.

Πριν από μερικές ημέρες, ο 31χρονος Κολομβιανός βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει παιχνίδι της Αλ Ραγιάν, καθώς ακόμα δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω… τραυματισμού. Μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί της ομάδας του τον πήραν από πίσω και τον «προέτρεψαν» να πάει καλύτερα σε ένα νοσοκομείο αφού είναι συνέχεια τραυματίας.

«Νοσοκομείο, νοσοκομείο» του φώναζαν, καθώς κάποιοι προσπαθούσαν να τον φυγαδεύσουν.

Και είναι αλήθεια πως τα προηγούμενα χρόνια ο Χάμες, ο οποίος τρέλανε τον ποδοσφαιρικό κόσμο το 2014 με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ. έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς.

Από σχετικά ρεπορτάζ προκύπτει ότι από τις 28 Απριλίου του 2019 έχει συνολικά 21 τραυματισμούς. Αυτό σημαίνει ότι τους προηγούμενους 40 μήνες έχει καταφέρει να παίξει μόνο στο 34,6% των αγώνων, καθώς συνήθως οι αποθεραπείες του κρατούν μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X