Τιάγκο Αλκάνταρα: Άλλη ομάδα η Λίβερπουλ με τον Ισπανό στον άξονα (VIDEO)

Λίβερπουλ: Στην αποστολή για τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης οι Φαμπίνιο και Τιάγκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είχε λείψει πολύ από τα πλάνα του Κλοπ όσο καιρό ήταν εκτός με τραυματισμό. Επέστρεψε για λίγα λεπτά στη Νάπολη, όμως, παίρνοντας φανέλα βασικού κόντρα στον Άγιαξ, ο Τιάγκο έδειξε γιατί πραγματικά είναι πολυτέλεια για τη Λίβερπουλ.

Ναι μεν ο Κλοπ κινήθηκε για την απόκτηση του Αρτούρ στην τελευταία ημέρα της διορίας των καλοκαιρινών μεταγραφών όταν τραυματίστηκε και ο Τζόρνταν Χέντερσον, ωστόσο, ο Τιάγκο Αλκάνταρα έδειξε γιατί πραγματικά όταν δεν βρίσκεται στο κέντρο της ομάδας, υπάρχει τεράστια διαφορά.

Ο Ισπανός μέσος έκανε ακόμα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα το βράδυ της Τρίτης απέναντι στον Άγιαξ γνωρίζοντας πόσο σημαντική θα ήταν η νίκη για τους περσινούς φιναλίστ του Champions League.

Μάλιστα, αποχωρώντας με αλλαγή στο φινάλε, έδειχνε συνεχώς στον κόσμο ότι έπρεπε να στηρίξει τους συμπαίκτες του που παρέμεναν στον αγωνιστικό χώρο και έπρεπε να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Εκείνος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Αίαντα έχοντας ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων στο 89% και 7 κερδισμένες μονομαχίες.

Ο συνδυασμός ποιότητας και ψυχής κάνει τον Τιάγκο ένα από τα πολυτιμότερα «εργαλεία» στα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ και η δική του παρουσία μπορεί να παρουσιάσει μια παντελώς διαφορετική ομάδα στο γήπεδο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X