Ο Χάμες Ροντρίγκες κοντά στον Ολυμπιακό

Πόρτο: Κοντά σε συμφωνία με την Εβερτον για την ανταλλαγή Ντίας-Χάμες
Photo Credits: INTIME

Κοντά στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες είναι ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες μέρες, οι Κολομβιανοί άνοιγαν το παράθυρο για τον Χάμες Ροντρίγκες για την Ελλάδα. Εγραφαν για ελληνικές ομάδες και τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκαν και στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με το Gazzetta, ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Κολμβιανού άσου.

Οι ίδιες πηγές από το Κατάρ και την Αλ Ραγιάν κάνουν λόγο για «τελικές διαπραγματεύσεις και διαδικαστικά θέματα με τον Ολυμπιακό» που τρέχουν οι δύο ομάδες για να κλείσει η μεταγραφή μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου όταν και θα λήξει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα για να μπει στο αεροπλάνο ο Κολομβιανός μέσος.

Σύμφωνα πάντα με το Gazzetta, οι δύο ομάδες μιλάνε για κατ’ αρχήν δανεισμό του Χάμες και να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του ο Ολυμπιακός. Το σενάριο από το Κατάρ θέλει τους «ερυθρόλευκους» να πληρώνουν 2.000.000 ευρώ και τα άλλα 4.000.000 η Αλ Ραγιάν, ώστε να καλυφθεί το συμβόλαιο του Χάμες.

Είναι ένα deal που φαίνεται να… πληγώνει την Αλ Ραγιάν, η οποία όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν με την πλάτη στον τοίχο μιας και ο Χάμες απαιτούσε την μεταγραφή του και αν έμενε στο Κατάρ και δεν θα αγωνιζόταν και η Αλ Ραγιάν θα έπρεπε να πληρώσει όλο το συμβόλαιό του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X