ΑΕΚ: Επέστρεψε στην ομάδα Futsal ο Δημήτρης Θεοφίλου

ΑΕΚ: Επέστρεψε στην ομάδα Futsal ο Δημήτρης Θεοφίλου

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Θεοφίλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από απουσία ενός έτους ο Δημήτρης Θεοφίλου επιστρέφει στην ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ.

Η μεγάλη επιστροφή του έμπειρου τερματοφύλακα που θα ενισχύσει τη νέα σεζόν το «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Θεοφίλου στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου. Ο πολύπειρος διεθνής τερματοφύλακας, μετά από απουσία ενός έτους, επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας μας.

Ο Δημήτρης Θεοφίλου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ από το 2016 έως το 2021 κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο Ελλάδος, 2 Super Cup Ελλάδος. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ερμή Ζωγράφου, με τον οποίο έφτασε έως τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Θεοφίλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ! Θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου, προκειμένου να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Προφανώς και οι στόχοι της ΑΕΚ ειναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και πιστεύω πως με τη στήριξη του κόσμου μας θα επιστρέψουμε στην κορυφή».

Δημήτρη, καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι σου!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X