Ράγιο: Ο πρόεδρος της καταγγέλλει επίθεση από τον ατζέντη του Ντε Τομάς

Ράγιο: Ο πρόεδρος της καταγγέλλει επίθεση από τον ατζέντη του Ντε Τομάς
Photo Credits: INTIME

Σοκ στην Ισπανία, ο πρόεδρος της Ράγιο Βαγιεκάνο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο ατζέντης του Ραούλ Ντε Τομάς προέβη σε βιαιοπραγία εις βάρος του.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ στην Ισπανία και τη La Liga με τον πρόεδρο της Ράγιο Βαγιεκάνο να καταγγέλλει στην αστυνομία ότι ο ατζέντης του Ραούλ Ντε Τομάς προέβη σε βιαιοπραγία εις βάρος του.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo” αναφέρει ότι η διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών για τη μεταγραφή του Ντε Τομάς στη Ράγιο είχε φτάσει σε αδιέξοδο με τον πρόεδρο των Μαδριλένων να δυσφορεί με τη συμπεριφορά του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο τελευταίος επιτέθηκε στον Ραούλ Μαρτίν Πρέθα ο οποίος κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές ενώ λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο “Βαγιέκας” με επίδεσμο στη μύτη.

Η κύρια αιτία της επίθεσης φημολογείται να είναι η άρνηση του προέδρου της Ράγιο, να πληρώσει τις προμήθειες που αντιστοιχούν στην Μπενφίκα για το ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X