Είναι ξεκάθαρα ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι 6 πόντων

Είναι ξεκάθαρα ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι 6 πόντων
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την πολύ κομβική μάχη με τον ΠΑΟ... 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη βαθμολογία να δείχνει τον ΠΑΟ στους 9, τον ΟΣΦΠ στους 7, τον ΠΑΟΚ στους 7, την ΑΕΚ στους 6, τον ΟΣΦΠ να υποδέχεται τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Λαμία, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟ, ούσα με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά.

Και δεν στέκομαι τόσο στο ότι μπορεί να βρεθεί ο Άρης ή ο Ατρόμητος ή ο Παναιτωλικός ή και όλοι αυτοί να την ξεπερνάνε στη βαθμολογία μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής. Αλλά σίγουρα το να κυνηγάς όλους τους βασικούς σου ανταγωνιστές από τόσο νωρίς στη σεζόν και κυρίως να βρίσκεσαι στο -6 από την κορυφή, είναι βαρύ και ζόρικο για τη συνέχεια.

Η ΑΕΚ έχει βελτιώσει πολύ την ψυχολογία της και το όλο κλίμα εντός αποδυτηρίων χάρη στον Αλμέιδα, αλλά θέλει δρόμο και χρόνο για να αποτινάξει αφενός την ηττοπάθεια στα μεγάλα αγωνιστικά ραντεβού της και αφετέρου για να μπορεί να διαχειρίζεται σωστά κάθε δύσκολη κατάσταση.

Πολύ σημαντικό να μην μείνει πίσω βαθμολογικά

Κι αν μη τι άλλο, δεν είναι ακόμα, ούτε αγωνιστικά σε επίπεδο ετοιμότητας τέτοιο που να σου εγγυάται σερί νικών. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να μην μείνει πίσω βαθμολογικά. Και θυμίζω ότι και η επόμενη αποστολή της θα είναι πολύ δύσκολη, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Με δεδομένο επίσης ότι και ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται φέτος στις ομάδες που θα κυνηγήσουν δυνατά τον τίτλο – κι από την πλευρά του, λογικά θα θέλει να το επιβεβαιώσει – μιλάμε ξεκάθαρα για ένα ντέρμπι 6 πόντων.

Όλα τα άλλα, όλα όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, ήταν επικοινωνιακές μπαρούφες και καμία ουσία δεν έχουν όταν φτάνει η ώρα της σέντρας σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά ντέρμπι. Όπως λίγη σημασία θα έχουν μετά το ντέρμπι, τα «πως», τα «γιατί» και γενικότερα οι όποιες δικαιολογίες του όποιου ηττημένου.

Καλά προετοιμασμένη λόγω Αλμέιδα

Είναι ένα ντέρμπι, που ναι μεν είναι το πρώτο της σεζόν και που το αποτέλεσμα του δεν θα σημάνει το τέλος της χρονιάς, αλλά είναι πολύ σημαντικό, κι αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο στους πάντες εντός και γύρω από την ομάδα. Σημαντικό ειδικά για την ΑΕΚ που είναι από κάτω στη βαθμολογία. Και προφανώς είναι μεγάλη η διαφορά του να είσαι ισόβαθμη με έναν εκ των βασικών σου ανταγωνιστών με το να σου ρίχνει με το… καλημέρα ένα «εξάποντο» στο κεφάλι.

Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος, λόγω του Αλμέιδα και του τιμ του, ότι η ΑΕΚ θα πάει στη Λεωφόρο, προετοιμασμένη καλά σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Το ίδιο θαρρώ πως ισχύει και για τον αντίπαλο ελέω Γιοβάνοβιτς. Θα παίξουν ρόλο πολλά, για ντέρμπι μιλάμε άλλωστε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X