ΑΕΚ: «Μας επιβεβαιώνει απόλυτα η Περιφέρεια, κανείς δεν κατάλαβε σε ποιον απαντούν!»

Ο δικός μας Σεπτέμβρης, η δική μας χρονιά
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αντιδρά στη δεύτερη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε νέα ανακοίνωση πριν λίγη ώρα για το ζήτημα της «Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena» που άνοιξε χθες.

Στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα όσα ειπώθηκαν από την Περιφέρεια σε αυτή τη δεύτερη ανακοίνωση προκαλούν σίγουρα ερωτήματα. Η Ένωση δεν ανέφερε ποτέ πως η πρώτη ανακοίνωση της Περιφέρειας εντάσσεται στο κύμα προπαγάνδας που υπάρχει για το γήπεδο από την έναρξη των εργασιών. Αυτό που έθεσε επί τάπητος ο Δικέφαλος ήταν πως όταν υπάρχει μπέρδεμα γύρω από τα οικονομικά στοιχεία ενισχύεται η προπαγάνδα που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί να θολώσει το τοπίο.

«Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς σε τι ακριβώς δίνεται απάντηση με τη δεύτερη ανακοίνωση», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτό που καταφέρει η Περιφέρεια με την ανακοίνωσή της είναι να επιβεβαιώνουν όσα είπε η Ένωση χθες και μάλιστα βγάζουν την ΑΕΚ και… γενναιόδωρη, καθώς όσα γράφουν βγάζουν ποσό κάτω από 35 εκατομμύρια ευρώ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Περιφέρεια αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά που έδωσε έδωσε συνολικά 33,4 εκατ. ευρώ για όλα τα έργα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του γηπέδου της ΑΕΚ δόθηκαν περίπου 22 εκατ. ευρώ και για την υπογειοποίηση 11,4 εκατ. ευρώ. Επιπλέον τονίζει «καμία προπαγάνδα σε βάρος της ιστορικής ομάδας και της προσπάθειάς της να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας της».

Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Διαβάστε την τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα χρήματα του γηπέδου

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X