Γαλατασαράι: Ρίχνει «βόμβα» με Μάτα

Γαλατασαράι: Ρίχνει «βόμβα» με Μάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρελαίνει κόσμο η Γαλατασαράι, που μετά τον Μάουρο Ικάρντι, ετοιμάζεται να ρίξει και άλλη «βόμβα» με την απόκτηση του Χουάν Μάτα.

Η «Τσιμπόμ» μπορεί να μην αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να ρίχνει τα μεταγραφικά «μπαμ» το ένα πίσω από το άλλο.

Η αρχή έγινε με τους Ντρις Μέρτενς και Λούκας Τορέιρα, ακολούθησε ο Μάουρο Ικάρντι (απομένει η ανακοίνωση του δανεισμού του από την Παρί), με τους Τούρκους να ετοιμάζονται και για την «βόμβα» με τον Χουάν Μάτα.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι ιθύνοντες της Γαλατασαράι, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γαλατασαράι έχει συμφωνήσει με τον 34χρονο για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και περιμένει τον Μάτα να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X