Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την ΑΕΚ Β' με 3-2 από τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι

Μέτρια εμφάνιση και ήττα για την ΑΕΚ Β' με 3-2 από τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι

Η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ ηττήθηκε σε φιλική αναμέτρηση στο Μενίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηττήθηκε η ΑΕΚ Β’ από τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι με 3-2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, συνεχίζει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2022-23, εκεί όπου θα αγωνίζεται στην Super League 2.

Κόντρα στην ομάδα του Μενιδίου, που αγωνίζεται στα τοπικά, η δεύτερη ομάδα της Ενωσης, δεν ήταν σε καλή μέρα και ηττήθηκε.

Το πρώτο γκολ για την ΑΕΚ, πέτυχε ο Βεντάντ Ραντόνια  ο οποίος μετά από πάσα του Γερολέμου, έκανε μία πολύ ωραία κούρσα.

Το δεύτερο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους», πέτυχε ο Φρανκ Γουίλιαμς, γράφοντας το τελικό 3-2.

Στο enwsi.gr, είχατε διαβάσει πως τον νεαρό άσο τον δοκιμάζει η Ενωση στην Κ19 και σήμερα δοκιμάστηκε στο φιλικό με την ΑΕΚ Β’.

Και στον σημερινό αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Ραντόνια, Κοσίδης).

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (46′ Χατζηεμμανουήλ) Ραντόνια, Χατζηκυριάκος, Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Δημητρίου) Γερολέμου (79′ Γεωργέας) Κορομηλάς (63′ Λέλεκας) Σκόνδρας (63′ Ε. Χριστόπουλος) Μάσα, Κοσίδης (46′ Γκολφίνος).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X