Ο Μπακάκης στέλνει ενωτικό μήνυμα: «Στηρίξτε επιτέλους την ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

Ο Μπακάκης στέλνει ενωτικό μήνυμα: «Στηρίξτε επιτέλους την ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Μιχάλη Μπακάκη σε σχόλιο φίλου της ΑΕΚ στο Instagram

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο ΑΕΚ μήνυμα έστειλε ο Μιχάλης Μπακάκης στους φίλους της Ένωσης στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός της Ένωσης που αποχώρησε μετά από 8 χρόνια στα κιτρινόμαυρα και επέστρεψε στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό έκανε νωρίτερα μια ανάρτηση στην οποία έγραψε πως είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του, αλλά και τους νέους στόχους και τις προκλήσεις που έχει μπροστά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bakakis mixalis (@bakakis.mixalis)


Ανάμεσα στα πολλά σχόλια ήταν και ένα του επί χρόνια συμπαίκτη του, με τον οποίο σήκωσαν μαζι το πρωτάθλημα του 2018, του Σέρχιο Αραούχο. Ο Τσινο σχολίασε τον διεθνή αμυντικό:«καλή σεζόν φίλε μου, σε αγαπώ πάρα πολύ, κράτησε μου μια φανέλα», δείχνοντας πως ανυπομονεί να τον συναντήσει ξανά, αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ένας φίλος της ΑΕΚ καλώντας τον Αραούχο να τα… αφήσει αυτά και να βάλει γκολ την Κυριακή γιατί «αρκετά παίξατε με τα συναισθήματα του κόσμου».

Αφού ο Μιχάλης Μπακάκης απάντησε στον Αργεντινό συν-πρωταθλητή του «εννοείται θα σου κρατήσω», αποφάσισε να απαντήσει και στον φιλο της ομάδας που σχολίασε στον Αραούχο. «Φτάνει ρε τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο. Στηρίξτε την ομάδα. Κατευθείαν κράξιμο».

Ο φίλος του Δικέφαλο συνέχισε τον διάλογο, λέγοντας στον Μπακάκη πως «αν τα 25.000 διάρκειας και τα ταξίδια εκτός έδρας δεν δείχνουν στήριξη, τότε κάτι βλέπω εγώ λάθος», με τον επί οκτώ χρόνια παίκτη της ΑΕΚ να απαντά εκ νέου: «σταμάτα να κράζεις τότε».

Δείτε:Ο Μπακάκης στέλνει ενωτικό μήνυμα: «Στηρίξτε επιτέλους την ΑΕΚ!» (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X