Χάμες Ροντρίγκες: «Αν με προσεγγίσει η Βαλένθια έρχομαι περπατώντας»

Στοίχημα: Πήρε φόρα η Εβερτον, κι όμως… ΓΚΟΛ στην Ελλάδα - «φωτιά» η τετράδα στο 18.00!
Photo Credits: INTIME

Ο Χάμες Ροντίγκες αυτοπροτάθηκε ουσιαστικά στην Βαλένθια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Έντισον Καβάνι στην Βαλένθια άνοιξε την όρεξη για ακόμη μια μεγάλη μεταγραφή. Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν αντέχει άλλο στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ραγιάν που αγωνίζεται και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ισπανία για την Βαλένθια ακόμη και με τα μισά λεφτά.

Ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν τόνισε ότι σε περίπτωση που οι «νυχτερίδες» του έκαναν πρόταση θα ερχόταν ακόμη και με τα πόδια.

«Αν η Βαλένθια με καλέσει, θα έρθω περπατώντας από το Κατάρ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κάτι. Υπέγραψαν τον Καβάνι, οπότε αν θέλουν κάποιον για να τον τροφοδοτεί, αυτός είμαι εγώ. Υπάρχουν μόνο λίγες ώρες ακόμα διαθέσιμες στο μεταγραφικό παζάρι», δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στο «El Chiringuito».

Η περίπτωση του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι καθώς το κασέ του για να σπάσει το συμβόλαιο με την ομάδα του Κατάρ, το κλαμπ  απαιτεί 4 εκατομμύρια ευρώ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X