Έτοιμες για το 1.97

Έτοιμες για το 1.97

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη La Liga.

Κάντιθ – Μπιλμπάο (21:00): Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στο ‘Estadio Nuevo Mirandilla’. Μηδέν εις το πηλίκον για την Κάντιθ μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας στην πρεμιέρα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, έφυγε με το 2-0 στην πλάτη στο εκτός με την Οσασούνα. Δεν μπορεί να ψάξει κάτι περισσότερο από την παραμονή και για να τα καταφέρει θα χρειαστεί μια υπέρβαση. Παρατηρείται μια στροφή στο αγωνιστικό της στυλ, λιγότερο παθητική η στάση της στο χορτάρι, το ερώτημα είναι αν μπορεί να το υπηρετήσει. Για την ώρα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, σίγουρα υπολείπεται ποιότητας.

Θετικό το ξεκίνημα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αν και ιδανικά θα ήθελε το 2/2 στο ‘San Mames’. Στην πρεμιέρα υποδέχθηκε τη Μαγιόρκα, είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και υποχρεώθηκε στο 0-0. Ακολούθησε δεύτερο σερί εντός κόντρα στη Βαλένθια, παρόμοιο το σκηνικό αλλά αυτή τη φορά ένα τέρμα του Μπερενγκέρ της έφτασε για το τελικό 1-0. Αναμένεται να έχει μια σχετικά άνετη σεζόν, θα ήθελε να εμπλακεί στη μάχη της Ευρώπης όμως οι μνηστήρες των θέσεων 5-6 είναι πολλοί και ο ανταγωνισμός αρκετά μεγάλος.

Αναλυτικά Αφιερώματα και Ειδικά Στοιχήματα Ευρωμπάσκετ 2022

Κάντιθ – Μπιλμπάο (21:00): Η Κάντιθ ίσως να δικαιούταν κάτι περισσότερο τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Προσπάθησε να παίξει μπάλα και όχι να κρυφτεί, αλλά τα αποτελέσματα δεν τη δικαίωσαν. Είναι σκληρή, τρέχει πολύ στο γήπεδο, δείχνει μια ικανότητα στο κράτημα της μπάλας, αλλά δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει. Λείπει η ικανότητα στο ‘1vs.1’, έτσι αδυνατεί να βρει υπεραριθμίες και να απειλήσει υπό σοβαρές προϋποθέσεις. Η Μπιλμπάο είναι σίγουρα ανώτερη συνολικά. Παίζει σε πολύ υψηλή ένταση, πλαγιοκοπεί και στηρίζει πολλά στην ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της. Φτιάχνει φάσεις με ικανοποιητική συχνότητα, αυτό που δεν έχει είναι έναν φορ με το εύκολο γκολ. Πολύ σοβαρή ανασταλτικά, μηδέν παθητικό σε δύο ματς, όπου απειλήθηκε σε λίγες περιπτώσεις.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Παιχνίδι όπου το ‘πρέπει’ ανήκει στη γηπεδούχο, που βρίσκεται από νωρίς υπό πίεση. Η Κάντιθ ξέρει ότι οφείλει να βρει βαθμούς άμεσα, πριν ξεμακρύνει από τη γραμμή σωτηρίας. Δεδομένα θα μπει δυναμικά στο ματς, για να πάρει τα μέτρα της αντίπαλου της. Η Μπιλμπάο πάντως δεν ‘μασάει’ στο σκληρό παιχνίδι. Και τα ματς που δεν έχει συνέχεια τη μπάλα στα πόδια της ίσως της ταιριάζουν καλύτερα. Φαβορί οι Βάσκοι, όχι όμως στις αποδόσεις που θα θέλαμε. Καταλήγουμε σε μια συνδυαστική επιλογή και θα πάμε στοίχημα με το over 1,5 γκολ στο ματς & over 3,5 κόρνερ για τη Μπιλμπάο σε απόδοση 1.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

Ευρωμπάσκετ Ειδικό: Πρώτος Σκόρερ

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00): Ακριβώς ίδιο ξεκίνημα για Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Νίκησαν στην πρεμιέρα, έχασαν τη δεύτερη αγωνιστική και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες στο μεταξύ τους ματς. Πολύ καλό παιχνίδι για βράδυ Δευτέρας για τους ποδοσφαιρόφιλους και σίγουρα και για τους παίκτες του στοιχήματος. H Βαλένθια πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Χιρόνα την πρώτη αγωνιστική, ηττήθηκε όμως στο Μπιλμπάο μια εβδομάδα αργότερα.

Με τους Βάσκους να βρίσκουν γκολ στο 43’ με τον Μπερενγκέρ και να καταφέρνουν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε. Στην πρώτη νίκη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην επιστροφή του εκεί. Την ίδια ώρα η Βαλένθια κινείται ακόμα για την ενίσχυσή της, με το θέμα του Έντισον Καβάνι να έχει επισκιάσει τα πάντα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι σε προχωρημένες επαφές με τις «νυχτερίδες» και όλα δείχνουν πως θα καταλήξει εκεί.

Ευρωμπάσκετ 2022: MVP αποδόσεις

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00): Ήττα σοκ υπέστη η Ατλέτικο Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική στο «Wanda Metropolitano». Η Βιγιαρεάλ με Πίνο στο 73’ και Μορένο στο 97’ «άλωσε» τη Μαδρίτη πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, με την Ατλέτικο να προβληματίζει με την εικόνα της. Εκτός αποστολής για την Ατλέτικο ο τραυματίας Σάβιτς, καθώς και ο τιμωρημένος, Ναουέλ Μολίνα. Αποχωρεί ο Ρενάν Λόντι, που πηγαίνει στη Νότιγχαμ, με την Ατλέτικο να ενισχύεται με τον Σέρχιο Ρεγιλόν από την Τότεναμ.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Εξαιρετικά ματς μας έχουν προσφέρει οι δύο ομάδες. Τα εφτά από τα οχτώ τελευταία μεταξύ τους έγιναν Goal/Goal, πέρσι είχαμε δύο μεγάλα αποτελέσματα: 3-2 στη Μαδρίτη, 3-3 στη Βαλένθια. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες αμφότερες οι ομάδες, σίγουρα θα αναζητήσουν τον τρόπο για να το κάνουν. Σε καλή απόδοση το αμφίσκορο παρά το γεγονός πως το βλέπουμε συχνά, οπότε θα πάμε σε αυτή την επιλογή και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.97 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X