Μέμφις Ντεπάι: Η Γιουνάιτεντ δίνει 10 εκατ. στη Μπαρτσελόνα

Κατέθεσε πρόταση στην Μπαρτσελόνα για Ντεπάι η Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιπλέκεται η αποχώρηση του Μέμφις Ντεπάι με προορισμό τη Γιουβέντους. Αν και πριν από λίγες μέρες φαινόταν ότι όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους και ότι στο τέλος θα υπήρχε συμφωνία, αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδός δεν θα υπογράψει στον σύλλογο του Τορίνου…

Αυτή η εξέλιξη ήρθε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/8) από τη Διεύθυνση Αθλητισμού της Γιούβε. Αφού αναλύθηκαν όλα τα ενδεχόμενα, αυτή τη στιγμή ο νούμερο 1 παίκτης στη μεταγραφικής λίστα της ομάδας είναι ο Αρκάντιους Μίλικ επιθετικός της Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι οικονομικές διεκδικήσεις του Μέμφις ήταν πολύ υψηλές, οπότε οι Τορινέζοι έκαναν πίσω.

Επιπλέον στο «παιχνίδι» φαίνεται πως έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία εμφανίζεται πρόθυμη να υποβάλει προσφορά για τον παίκτη ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολλανδός είχε καταλήξει σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου με την Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε ότι έχει ακόμη έναν χρόνο και η αποχώρησή του από τους Καταλανούς έπρεπε να συζητηθεί, καθώς ήθελε να εισπράξει μέρος του συμβολαίου που είχε με την Μπάρτσα.

Εάν οι διαπραγματεύσεις με τους Ιταλούς διακοπούν οριστικά, θα πρέπει να βρεθεί νέος σύλλογος και δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθεί συμφωνία πριν την Κυριακή, όταν η Μπαρτσελόνα παίζει με τη Βαγιαδολίδ και όταν ο Τσάβι θέλει να έχει τον αμυντικό στη διάθεσή του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X