Εβρα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Βρίσκεται σε απόγνωση και αυτό δεν θα κάνει καλό»

Εβρα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Βρίσκεται σε απόγνωση και αυτό δεν θα κάνει καλό»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για «απελπισία» έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Πατρίς Εβρά, ο οποίος χαρακτήρισε καθυστερημένες τις μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αφορμή την απόκτηση του Κασεμίρο.

Σε αναζήτηση λύσεων στην μεταγραφική αγορά οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το άσχημο ξεκίνημα της στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Είχε σαν αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να έρθουν σε συμφωνία με την Ρεάλ, για την απόκτηση του Κασεμίρο έναντι του ποσού των 70 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ Πατρίς Εβρά μιλώντας στην Betfair επέκρινε την διοίκηση του συλλόγου, για τις καθυστερημένες μεταγραφές, κάτι που όπως υποστήριξε θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα.

«Αν αγοράζεις παίκτες τώρα, είσαι σε απόγνωση και αυτό δεν θα κάνει καλό. Αυτά τα πράγματα έπρεπε να είχαν γίνει πριν από την προετοιμασία.

Ποιον θα φέρουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ποιος θα παίξει; Αν υπάρχει Τσέλσι, Λίβερπουλ, ακόμη και Τότεναμ, κάθε παίκτης θα επέλεγε μία απ’ αυτές αντί για τη Γιουνάιτεντ.

Ο Ντε Γιονγκ δεν θέλει να έρθει στη Γιουνάιτεντ, θα προτιμούσε να πάει στην Τσέλσι. Υπάρχει πολύς θόρυβος στις εφημερίδες, αλλά κάνουμε τα ίδια λάθη. Είμαι θετικός άνθρωπος, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X