Τρομερός Αραούχο για Μάνταλο: «Για όλους εμάς αυτός είναι αρχηγός και τον θαυμάζουμε»

Τρομερός Αραούχο για Μάνταλο: «Για όλους εμάς αυτός είναι αρχηγός και τον θαυμάζουμε»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο μετά τη νίκη της ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 την Λαμία εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική της Super League με τον Σέρχιο Αραούχο να τονίζει πως όλοι στην ομάδα θεωρούν αρχηγό τον Πέτρο Μάνταλο, παρά το γεγονός πως φόραγε εκείνος το περιβραχιόνιο.

«Ξεκινήσαμε καλά αν και στην αρχή ήταν δύσκολο, μετά το πέναλτι αλλάξαμε στάση και ανεβήκαμε. Η ζέστη ήταν δύσκολη και για τους δύο, πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για τον Μάνταλο και τα γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τους συμπαίκτες μου και τους βοηθάω να κερδίζουν. Θέλω να συνεχίσω έτσι και να βοηθάω να κερδίζουμε. Σήμερα έτυχε να είμαι αρχηγός για εμάς όλους στην ομάδα ο αρχηγός μας είναι ο Μάνταλος και είναι ένας παίκτης που θαυμάζουμε όλοι».

Για το σύστημα: «Πρέπει να μη μας νοιάζει τι σύστημα θα παίξουμε, αλλά να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής. Χρειάζεται χρόνος για να έχουμε καλύτερη απόδοση, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά».


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X