Ο Πικέ θα παίξει τζάμπα φέτος στην Μπαρτσελόνα!

Ο Πικέ θα παίξει τζάμπα φέτος στην Μπαρτσελόνα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν τηρούσε τους όρους του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, τότε θα κέρδιζε μόνο από την φετινή σεζόν το ποσό των 52 εκατομμυρίων ευρώ (!), απότοκο της άθλιας διαχείρισης των παλιών αμαρτωλών διοικήσεων.

Ο Ζεράρδ Πικέ αποφάσισε να σκεφτεί πρώτιστα το καλό των Καταλανών και έφτασε στον διακανονισμό που περίμενε ο Τζουάν Λαπόρτα, ώστε να μπορέσει να εγγράψει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Καταλανός αμυντικός έκανε μία τέτοια συμφωνία που φέτος θα παίξει σχεδόν τσάμπα για την Μπαρτσελόνα, η οποία μετακύλησε τις οφειλές του προς αυτόν στα επόμενα έτη!

Κάπως έτσι, και μετά την πώληση ενός ακόμα μεριδίου από τα Barca Studios που έφερε άλλα 100 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία, η Μπαρτσελόνα δημιούργησε τις οικονομικές συνθήκες, ώστε να μπορέσει να εγγράψει όλα της τα νέα αποκτήματα, εκτός του Ζιλ Κουντέ.

Όλοι -πλην του Γάλλου- θα είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα απέναντι στην Ράγιο Βαγεκάνο, με την Μπαρτσελόνα να αποφεύγει με έναν μαγικό τρόπο αυτό το καλοκαίρι την ολοκληρωτική καταστροφή!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X