ΑΕΚ: Η επιστροφή Γαλανόπουλου, φτιάχνει πανίσχυρη εξάδα χαφ

ΑΕΚ: Η επιστροφή Γαλανόπουλου, φτιάχνει πανίσχυρη εξάδα χαφ

Ο Γαλανόπουλος μπαίνει κάθε μέρα και περισσότερο στα πλάνα του Αλμέιδα και δημιουργεί μια εξάδα υψηλού επιπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ και τον Κώστα Γαλανόπουλο είχαν ξεκινήσει προ ημερών, με τη συμφωνία των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2025. Κίνηση που έδινε στην ΑΕΚ το χρόνο να πάρει επιτέλους από το διεθνή χαφ όσα προσδοκεί, αλλά και στον ίδιο τη δυνατότητα να δουλέψει την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση δίχως καμία χρονική πίεση. Και τώρα, ο Γαλανόπουλος άρχισε ξανά να συμμετέχει σε προπονήσεις και να λαμβάνει μέρος σε ασκήσεις τακτικής.

Με τον Γαλανόπουλο υπήρξε μεγάλη κουβέντα κυρίως στο διάστημα που βρισκόταν σε ανοιχτή διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ. Η απουσία του από την αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, συνδέθηκε με το θέμα του συμβολαίου. Βέβαια, εν τοις πράγμασι αποδείχθηκε πως ο Γαλανόπουλος έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε νόημα να κάνει το ταξίδι, γιατί ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα που έκανε στην Αθήνα.

Πάτησε ΕΔΩ για την επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X