Νοκ-άουτ για Σλάβια ο Σένκεφελντ – Μέσα ο Σπόραρ

Νοκ-άουτ για Σλάβια ο Σένκεφελντ – Μέσα ο Σπόραρ
Photo Credits: INTIME

Δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Σλάβια Πράγας ο Σένκεφελντ, κανονικά στην αποστολή ο Σπόραρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τέθηκε νοκ-άουτ λόγω ίωσης και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για την πρώτη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League εκτός έδρας με την Σλάβια Πράγας.

Πάντως οι Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση την ξεπέρασαν και θα είναι έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα. Διαθέσιμος επίσης θα είναι και ο Αντράζ Σπόραρ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

 

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

 

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X