Αιχμές του Μπονούτσι κατά του Ντε Λιχτ: «Η Γιουβέντους τον βοήθησε τρία χρόνια»

Γιουβέντους: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπονούτσι
Photo Credits: INTIME

Στον Λεονάρντο Μπουνούτσι δεν άρεσε η δήλωση του Ματάις Ντε Λιχτ πως το επίπεδο της Γιουβέντους δεν είναι αρκετό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγες μέρες, ο Ματάις Ντε Λιχτ αποχώρησε από τη Γιουβέντους με προορισμό τη Μπάγερν Μονάχου. Ο αρχηγός του ιταλικού συλλόγου, Λεονάρντο Μπουνούτσι, δήλωσεε στη Gazzetta dello Sport ότι δεν του άρεσαν ορισμένες δηλώσεις που είχε κάνει ο πάλαι ποτέ συμπαίκτης του.

Συγκεκριμένα. ο Ολλανδός στόπερ όταν βρισκόταν σε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, αναφέρθηκε στο επίπεδο της Γιούβε και χαρακτήρισε πως «δεν είναι αρκετό».

«Η αποχώρησή του δεν με εξέπληξε. Ήταν ξεκάθαρο από τις δηλώσεις που έκανε. Ωστόσο, νομίζω ότι χρειάζεται σεβασμός. Η ομάδα ήταν εκεί γι’ αυτόν επί τρία χρόνια, τον βοήθησε να αναπτυχθεί και ο σύλλογος επένδυσε σε αυτόν. Του εύχομαι τα καλύτερα, όμως ορισμένα λόγια που είπε στην εθνική ομάδα δεν ήταν πολύ καλά. Μιλήσαμε γι’ αυτά έπειτα από τις διακοπές και κατάλαβε. Η Μπάγερν είναι σπουδαίος σύλλογος, όμως δεν είναι βέβαιο ότι οι κορυφαίες ομάδες είναι προορισμένες να κερδίζουν», δήλωσε ο Μπονούτσι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X