ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι εργασίες τρέχουν και στα Σπάτα με το «Σεραφείδειο», το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στο προπονητικό, να συνεχίζει να ομορφαίνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί τα βλέμματα των περισσότετων στην ΑΕΚ να είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια για την «OPAP Arena» τα έργα στην οποία φτάνουν στο τέλος της. Ωστόσο, αρκετή δουλειά γίνεται και στα Σπάτα.

Στο Σεραφείδειο μπορεί η ΑΕΚ Β΄να ξεκίνησε να παίζει αρκετούς μήνες τώρα, ωστόσο, οι δουλειές δεν έχουν τελειώσει. Όπως φαίνεται από το νέο φωτογραφίκό υλικό από τα Σπάτα, γίνονται εργασίες στους εξωτερικούς χώρους γύρω από το γήπεδο.

Ενώ, μπαίνει και περίφραξη και τουρνικέ, όπως δείχνουν οι νέες εικόνες.

Το σίγουρο είναι πως το γήπεδο στα Σπάτα θα αποκτήσει σύντομα ξεχωριστή ομορφιά και στον εξωτερικό του χώρο.

Δείτε:

ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κουκλί γίνεται το «Σεραφείδειο» - Δείτε όλες τις εργασίες (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X