Εξαλλος ο προπονητής της Γκενκ μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Ηταν το χειρότερο ματς μας, θα υπάρξουν συνέπειες»

Εξαλλος ο προπονητής της Γκενκ μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Ηταν το χειρότερο ματς μας, θα υπάρξουν συνέπειες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε την Γκενκ με 0-2, παρόλο που οι Βέλγοι ετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματός τους, κάτι που έκανε έξαλλο τον προπονητή Wouter Vrancken.

«Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά με εκπλήσσουν δυσάρεστα ορισμένοι παίκτες, είπε ο Vrancken στο Het Belang Van Limburg. «Πριν από το παιχνίδι, νόμιζα ότι θα έπαιζαν μπροστά στους οπαδούς τους, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αλλά δεν είδα τίποτα από αυτά. Θα υπάρξουν συνέπειες για το πρώτο παιχνίδι στο Μπριζ».

Ωστόσο, ο Vrancken δεν θέλει να είναι πολύ αρνητικός: «Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω στις προπονήσεις. Όλοι δίνουν το 100%. Παίξαμε καλά πριν το ματς με την ΑΕΚ. Κόντρα στη Volendam για παράδειγμα, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά αλλάξαμε κάποια πράγματα και ήταν πολύ καλύτερα. Κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το χειρότερο ματς…»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X