Όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Γκενκ στο Champions League

Όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Γκενκ στο Champions League
Photo Credits: INTIME

Η μοναδική «αντάμωση» της ΑΕΚ με την Γκενκ στην ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει στο Βέλγιο κόντρα στην Γκενκ (17:00, CS1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες έγινε η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα και από την περασμένη Δευτέρα, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το φιλικό με τους Βέλγους σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ματίας Αλμέιδα να δει τη δουλειά που γίνεται, αν και όπως είπε ο ίδιος στο enwsi.gr, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι προπονήσεις.

Η συνάντηση ΑΕΚ – Γκενκ στο Champions League

Η ΑΕΚ έχει συναντήσει στο παρελθόν μόνο δύο φορές την Γκενκ. Στο Βέλγιο την αντιμετώπισε στην πρεμιέρα της μοναδικής αήττητης πορείας ελληνικής ομάδας σε όμιλο του Champions League με τις έξι ισοπαλίες απέναντι στους Βέλγους, στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Ρόμα. O αγώνας είχε λήξει 0-0.

Το μοναδικό μέλος της τωρινής αποστολής της ΑΕΚ που είχε δώσει το «παρών» στον αγώνα κόντρα στην Γκενκ στις 17 Σεπτεμβρίου του 2002 είναι ο τότε ποδοσφαιριστής και νυν team manager της «Ένωσης», Δημήτρης Ναλιτζής. Είχε ξεκινήσει τότε στην αρχική 11άδα καθώς ο Μπάγεβιτς είχε επιλέξει να ξεκινήσει με ένα πολύ επιθετικό σχήμα βάζοντάς τον δίπλα στον Ντέμη Νικολαϊδη (ανήμερα των γενεθλίων του). Ο Ναλιτζής είχε παίξει σε εκείνο το παιχνίδι για 64 λεπτά, με τον Βασίλη Λάκη να περνάει στη θέση του.

Σε ότι αφορά τη δεύτερη και τελευταία -μέχρι σήμερα- φορά που ΑΕΚ και Γκενκ συναντήθηκαν, ο αγώνας έληξε επίσης ισόπαλος με το σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια να μένει στο 1-1 αφήνοντας μια γλυκόπικρη (περισσότερο πικρή) γεύση στους «κιτρινόμαυρους».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X