Ο Mατίας Αλμέιδα αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον Πινέδα: «Τον ήθελα πολύ – Παίζει στο 8 και στο 10»

Ο Mατίας Αλμέιδα αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον Πινέδα: «Τον ήθελα πολύ – Παίζει στο 8 και στο 10»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλά στο enwsi.gr για την μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα και το φιλικό παιχνίδι με την Γκενκ

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ορμπελίν Πινέδα, μία μεταγραφή με την… υπογραφή του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής της Ένωσης ήθελε πολύ τον Μεξικανό επιθετικό χαφ, πίεσε (πολύ) για να γίνει η μεταγραφή και τελικά ολοκληρώθηκε ακόμη και δίχως οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, μόλις ο Αλμέιδα αντίκρισε τον Πινέδα στο ξενοδοχείο, κατέβηκε αμέσως από το ποδήλατο του, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον καλωσορίσει.

Λίγο αργότερα τον είδε και στο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο Alkmaarsche Boys, όταν πήγε ο Πινέδα για τα διαδικαστικά της ανακοίνωσης του και τα είπαν πάλι από κοντά, ενώ αγκάλιασε ο 26χρονος με μεγάλη ζέση και αγάπη τους Ρόα και Μπονίνι που τους γνώριζε από την Σίβας Γκουανταλαχάρα, όπου βρισκόντουσαν όλοι μαζί για περίπου 2,5 χρόνια.

Έτσι ο Πινέδα αντίκρισε αμέσως στην ΑΕΚ γνώριμα πρόσωπα και χαλάρωσε αρκετά, απολαμβάνοντας τις πρώτες του στιγμές στη νέα του ομάδα.

Με την απόκτηση Πινέδα η ΑΕΚ γεμίζει τον άξονα της, μετά τις πολύ σημαντικές μεταγραφές του Γενς Γιόνσον και του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Και πλέον όλο το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη δουλειά στο χορτάρι για να δέσει η τριάδα στον άξονα και να βγάλει όλα αυτά που ζητά ο «Μάτι».

Ο Mατίας Αλμέιδα αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον Πινέδα: «Τον ήθελα πολύ – Παίζει στο 8 και στο 10»

Το enwsi.gr είναι το μόνο ΜΜΕ που βρίσκεται δίπλα στην ΑΕΚ στο Αλκμάαρ (από την πρώτη μέρα) και μίλησε με τον Ματίας Αλμέιδα για την μεταγραφή Πινέδα.

Μόλις τον ρωτήσαμε για το αν είναι χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο «Μάτι» χαμογέλασε φαρδιά πλατιά και έσφιξε την γροθιά του, δείγμα του πόσο πολύ το ήθελε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να τον αποκτήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να τον έχω εδώ. Τον ξέρω καλά και με ξέρει» είπε αρχικά ο Αλμέιδα και εν συνεχεία αναφέρθηκε στην θέση που αγωνίζεται ο Μεξικανός «Είναι επιθετικό χαφ που μπορεί να παίξει στο 8 και στο 10 με την ίδια ευκολία. Στην Σίβας Γκουανταλαχάρα έπαιζε περισσότερο στο 10. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει πολλά. Εδώ θα δούμε που θα παίξει, ανάλογα και τον αγώνα θα προσαρμόζουμε τι θέλουμε. Έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα. Θα μας βοηθήσει πολύ στο σχέδιο που έχουμε και για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος».

Αλμέιδα: «Δεν μου λέει κάτι το φιλικό με την Γκενκ – Η προπόνηση με ενδιαφέρει»

Αύριο Σάββατο στις 16:00 (ώρα Βελγίου) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Γκενκ στην έδρα της, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της, ενώ για την αντίπαλο της είναι το τελευταίο πριν αρχίσει επίσημα το πρωτάθλημα της. Η ΑΕΚ έχει απουσίες με τραυματισμούς και κενά, ενώ βρίσκεται στις πρώτες ημέρες μίας πολύ δυνατής προετοιμασίας με τους παίκτες της να προσπαθούν να ανταποκριθούν στην υψηλή ένταση.

Οπότε αναμενόμενα ότι και να γίνει στο φιλικό, η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη και θα είναι μακριά από αυτό που θέλει ο Αλμέιδα.

Ο Mατίας Αλμέιδα αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον Πινέδα: «Τον ήθελα πολύ – Παίζει στο 8 και στο 10»

Ο ίδιος μιλώντας στο enwsi.gr μιλά για αυτό το πρώτο φιλικό και δίνει την βασική του σκέψη και τι κρατά ο ίδιος από αυτό το σημείο της προετοιμασίας. «Το παιχνίδι με την Γκενκ δεν μου λέει κάτι. Εμένα με ενδιαφέρει τώρα τι γίνεται εδώ, στην προπόνηση μας κάθε πρωί και κάθε απόγευμα. Έχουμε πολλά να δουλέψουμε, πολλά να φτιάξουμε. Τα φιλικά τώρα γίνονται γιατί πρέπει να γίνουν μέσα στην προετοιμασία. Λίγο με ενδιαφέρουν εμένα τώρα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X