ΑΕΚ: Ξεκινάει στον 2ο γύρο του EHF Cup στο γκρουπ των ισχυρών

Κεδέρης: «Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, πάμε τώρα για το 2-2»
Photo Credits: INTIME

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων που συμμετέχουν στο EHF Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα τα γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο EHF Cup της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ανάμεσα τους και η ΑΕΚ όπως και τέσσερις ακόμα ελληνικές ομάδες.

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο και βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό που επίσης θα ξεκινήσει στον 2ο γύρο και στο γκρουπ των ισχυρών. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει επίσης στον δεύτερο γύρο στο γκρουπ των αδυνάτων. Οι αγώνες το 2ου γύρου έχουν προγραμματιστεί για 29-30/10 με τους επαναληπτικούς να γίνονται στις 5-6/11.

Η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλο της στην κλήρωση του Β γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 20/9 στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

Αντίθετα, Πυλαία και Διομήδης θα βρίσκονται στο γκρουπ των αδυνάτων του πρώτου γύρου. Οι αγώνες  έχουν προγραμματιστεί για 10-11/9 με τους επαναληπτικούς να γίνονται στις 17-18/9. Η κλήρωση του Α γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 19/7 στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X