Το απόλυτο χάος στη Νότια Αφρική: 18 νεκροί σε 2 ξεχωριστές επιθέσεις από πυροβολισμούς σε μπαρ

Το απόλυτο χάος στη Νότια Αφρική: 18 νεκροί σε 2 ξεχωριστές επιθέσεις από πυροβολισμούς σε μπαρ

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άνδρες βγήκαν από ένα όχημα, εισήλθαν στο μπαρ και άνοιξαν πυρ κατά των πελατών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μακελειό έγινε χθες(9/7) στη Νότια Αφρική. Τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν από δύο διαφορετικές επιθέσεις. Τα περιστατικά με τους πυροβολισμούς στα μπαρ, τα γνωστοποίησε σήμερα η αστυνομία.

Στη πόλη Πίτερμαριτζμπουργκ, η οποία βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της χώρας, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ενώ άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς που έπεσαν σε μπαρ της πόλης.

«Στις 20:30 μια ομάδα ανθρώπων έπιναν το ποτό τους σε νυχτερινό κέντρο όταν ένα όχημα σταμάτησε μπροστά από το μπαρ», διευκρινίζει η αστυνομία. Ενώ πρόσθεσε πως «δύο άνδρες βγήκαν από το όχημα, εισήλθαν στο μπαρ και άνοιξαν πυρ αδιακρίτως εναντίον των πελατών».

Δώδεκα άνθρωποι χτυπήθηκαν από σφαίρες. Οι δύο πέθαναν ακαριαία και άλλοι δύο υπέκυψαν στα τραυματά τους όταν ήταν στο νοσοκομείο. Όκτω ακόμη νοσηλεύονται.

Οι νεκροί είναι μεταξύ 30 και 45 ετών.

Λίγο νωρίτερα 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε μπαρ του Σοβέτο, κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Η αστυνομία έλαβε κλήση μετά τα μεσάνυχτα. «Φτάσαμε στο σημείο, δώδεκα άνθρωποι ήταν νεκροί έχοντας τραύματα από σφαίρες», τόνισε η αξιοματούχος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος του Ορλάντο, συνοικίας του Σοβέτο, οι δράστες «έφτασαν στο σημείο που διασκέδαζαν οι άνθρωποι και πυροβόλησαν εναντίον τους».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X