ΑΕΚ: «Μπαμ» στο γυναικείο χάντμπολ με την Λαμπρίνα Τσάκαλου!

ΑΕΚ: «Μπαμ» στο γυναικείο χάντμπολ με την Λαμπρίνα Τσάκαλου!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Λαμπρίνας Τσάκαλου για δύο χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη δυνατή κίνηση στο γυναικείο χάντμπολ είναι γεγονός για την ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση της Λαμπρίνας Τσάκαλου.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης επιβεβαίωσε στην πράξη την πρόθεση του για μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια και στο γυναικείο που ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια.

Η Τσάκαλου αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες με τίτλους σε Ελλάδα και εξωτερικό και η προσθήκη της δείχνει τους υψηλούς στόχους της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν. Η ίδια μάλιστα δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για την ΑΕΚ και για πρώτη φορά πλέον θα φορέσει και επίσημα τα «κιτρινόμαυρα».

ΑΕΚ: «Μπαμ» στο γυναικείο χάντμπολ με την Λαμπρίνα Τσάκαλου!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Λαμπρίνα Τσάκαλου. Η 28χρονη (07/08/1993) διεθνής πλέι μέικερ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Λαμπρίνα Τσάκαλου ξεκίνησε την καριέρα της από την Αναγέννηση Άρτας και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΝΙ. Με την ομάδα της Νέας Ιωνίας στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος 4 διαδοχικές χρονιές (2014, 2015, 2016, 2017), κατακτώντας και 2 νταμπλ (2015, 2017). Το καλοκαίρι του 2017 έκανε ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα της, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή της στη σλοβενική Κριμ, όπου αγωνιζόταν μέχρι το 2019.

Στη Σλοβενία κατέκτησε 2 νταμπλ, το 2018 και το 2019. Εν συνεχεία, αγωνίστηκε στην κροατική Ποντράφκα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2021. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με επιτυχία στην Bundesliga για λογαριασμό της Τούρινγκερ. Η Λαμπρίνα έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί πολλάκις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει πετύχει 303 τέρματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 146 στο Champions League! Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί μία από τις καλύτερες παίκτριες και στο beach handball, όπου έχει αγωνιστεί και στη μικτή κόσμου.

Ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τη Λαμπρίνα στην οικογένεια της ΑΕΚ, που είναι άλλωστε και η ομάδα της καρδιάς της! Η μεταγραφή αυτής της πολύ σπουδαίας αθλήτριας, αποτελεί τρανή απόδειξη της επιθυμίας του κ. Παπασταμάτη, ώστε η ΑΕΚ να πρωταγωνιστήσει με σταθερά και μεθοδικά βήματα και στο γυναικείο χάντμπολ».

Λαμπρίνα, καλώς ήρθες στο σπίτι σου!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X