Συνολικά 37 εκατ. ευρώ έχει δώσει η Παρί σε αποζημιώσεις προπονητών!

Συνολικά 37 εκατ. ευρώ έχει δώσει η Παρί σε αποζημιώσεις προπονητών!
Photo Credits: INTIME

Συνολικά 37 εκατομμύρια ευρώ έχουν κοστίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι απολύσεις προπονητών, που δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν το όνειρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αυτό το ποσό πρέπει να προστεθούν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, που πλήρωσε πρόσφατα η πρωταθλήτρια Γαλλίας στην Νις, για να απελευθερώσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος εχθές, παρουσιάσθηκε από τον πρόεδρο των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Όλα άρχισαν από τον Λοράν Μπλαν, που ανέλαβε το 2013 και απολύθηκε στις 27 Ιουνίου 2016, συμφωνώντας σε αποζημίωση 22 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Τόμας Τούχελ, συμφώνησε με την Παρί το 2018 και αποχώρησε στις 24 Δεκεμβρίου 2020, με αποζημίωση επτά εκατομμύρια ευρώ.

Ο τρίτος -και τελευταίος- στην σειρά, είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, την απομάκρυνση του οποίου ανακοίνωσε εχθές επίσημα η Παρί Σεν Ζερμέν, συμφωνώντας σε αποζημίωση 10 εκατομμύρια ευρώ, γιατί είχε ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X