ΑΕΚ: Κοντά στην Εθνική ο Αχιλλεόπουλος

ΑΕΚ: Κοντά στην Εθνική ο Αχιλλεόπουλος
Photo Credits: INTIME

Το λίμπερο της ΑΕΚ επισκέφτηκε στην Καλαμάτα την προπόνηση της Εθνικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΑΠ και λίμπερο της ΑΕΚ, Γιάννης Αχιλλεόπουλος επισκέφθηκε την Καλαμάτα για να συναντήσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών που προετοιμάζεται εντατικά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης για τους επερχόμενους Μεσογειακούς αγώνες.

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος συνομίλησε με τους διεθνείς αθλητές και με το προπονητικό επιτελείο της «γαλανόλευκης», ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας καθώς και για τις πρώτες εντυπώσεις των νέων τεχνικών από τη χώρα και την εθνική μας. Λίγο πριν την έναρξη της κυριακάτικης προπόνησης, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, απηύθυνε χαιρετισμό στους αθλητές, συγχαίροντάς τους για την ολοένα και πιο ανοδική πορεία της Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Επεσήμανε παράλληλα πόσο σημαντική είναι η παρουσία θρύλων του αθλήματος ευρωπαϊκού και παγκοσμίου βεληνεκούς στο προπονητικό τιμ, και ευχήθηκε τα καλύτερα με υγεία για τη συνέχεια των προπονήσεων. Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον αρχηγό της Εθνικής, Γιώργο Πετρέα, ενημερώνοντάς τον για όλα τα εσωτερικά ζητήματα που αφορούν άμεσα το ελληνικό βόλεϊ. Με τη σειρά του, ο διεθνής κεντρικός θα τα μεταβιβάσει στους συναθλητές του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X