ΑΕΚ: Κοιτάζει την περίπτωση Ρακίτσκι λένε στη Ρωσία

ΑΕΚ: Κοιτάζει την περίπτωση Ρακίτσκι λένε στη Ρωσία
Photo Credits: INTIME

Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει στην λίστα της τον αμυντικό Γιάροσλαβ Ρακίτσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την φετινή σεζόν η ΑΕΚ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την ανασταλτική της λειτουργία και έχει ως στόχο τη απόκτηση  δύο κεντρικών αμυντικών. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για τον παίκτη που θα επιλέξουν Αλμέιδα και Κουχάρσκι.

Ταυτόχρονα στο εξωτερικό ακούγονται και γράφονται διάφορα σενάρια περί της Ένωσης με το τελευταίο να έρχεται από τη Ρωσία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Ρωσία, η Ένωση ασχολείται εκ νέου με την περίπτωση του Ουκρανού στόπερ, Γιάροσλαβ Ρακίτσκι που με την έναρξη της εισβολής στην πατρίδα του αποχώρησε από τη Ζενίτ και ξεκαθάρισε πως δεν επιστρέφει. Το όνομά του γράφτηκε, είναι αλήθεια, για την ΑΕΚ ειδικά μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του Κριχόβιακ στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ταυτόχρονα εκείνη την περίοδο είχε ακουστεί πως θα μετακομίσει στην Τουρκία και την Μπασακσεχίρ. Δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου έκαναν λόγο για deal, το οποίο, όμως, δεν επισημοποιήθηκε ποτέ.

Έτσι ο παίκτης έμεινε χωρίς ομάδα και συμμετείχε προπονήσεις άλλων συλλόγων. Συγκεκριμένα φόρεσε για λίγο τη φανέλα της Μέταλιστ του Χάρκοβο και έπαιξε φιλικό με ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ενώ συμμετείχε και στα ματς της Σαχτάρ στο πλαίσιο του global tour της ομάδας γα την ειρήνη, όπου αγωνίστηκε με Ολυμπιακό, Λεχ Πόζναν, Φενέρμπαχτσε και Χάιντουκ.

Στη Ρωσία, λοιπόν, γράφτηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο χαρακτηριστικά πως «τις τελευταίες μέρες υπάρχουν φήμες πως η ΑΕΚ θέλει να υπογράψει μαζί του».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X