Οταν ο Αρης έβαζε δύσκολα στην ΑΕΚ και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Οταν ο Αρης έβαζε δύσκολα στην ΑΕΚ και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Τρίτος αγώνας της ΑΕΚ με τον Αρη μέσα στον ίδιο μήνα μετά τα ματς και συναρπαστική πλοκή με διακύμανση του σκορ 1-0, 1-2, 2-2, 2-3, 4-3 και 4-4 στο 86’!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα από τα πιο συγκλονιστικά ματς της ΑΕΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής ήταν το 4-4 με τον πολύ καλό Άρη της εποχής, σαν σήμερα πριν από 41 χρόνια. Τη μέρα που πέθανε στον πάγκο του ΠΑΟΚ (στο 1-0 επί του Ολυμπιακού) από ανακοπή ο Ούγγρος προπονητής Γκιούλα Λόραντ, στη μισοάδεια Νέα Φιλαδέλφεια οι φίλαθλοι απολάμβαναν ένα ματς γκραν-γκινιόλ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 23’ με τον Μανώλη Κώττη, αλλά το ημίχρονο έληξε 1-2 με το πέναλτι του Στέλιου Μανωλά στον Βάγγη που μετέτρεψε σε γκολ ο Ντίνος Κούης στο 37’ και με το πλασέ του Κούη στο 45’.

Ο Θωμάς Μαύρος ισοφάρισε σε 2-2 για την ΑΕΚ στο 53’, αλλά μέσα σε 3’ το σκορ έγινε 3-3 από την κεφαλιά του Χατζηαντωνίου στο 55’ και το γκολ του Γιάννη Μουσούρη στο 56’. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-3 στο 66’ και ενώ ο Παπαφλωράτος είχε πάρει τη θέση του τραυματία Παντζιαρά στο τέρμα του Άρη από το 64’.

Στη συνέχεια μάλιστα τραυματίστηκε και ο Παπαφλωράτος και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο αμυντικός Γιάννης Τζιφόπουλος! Ακόμα κι έτσι, ο Αρης ισοφάρισε στο 86’ με τον Ζήνδρο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 4-5 με τον Ζελιλίδη στο 89’!

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Οικονομόπουλος, Μουσούρης (88’ Σταφυλάς) Παραπραστανίτης, Μανωλάς, Ρήγας, Θώδης (60’ Γεωργαμλής) Κώττης, Βλάχος, Μπάγεβιτς, Ελευθεράκης, Μαύρος

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X