«Φεύγει από την Ιντεπεντιέντε ο Μπεναβίδες - Τον Απρίλη απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ»

«Φεύγει από την Ιντεπεντιέντε ο Μπεναβίδες - Τον Απρίλη απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλος Μπεναβίδες αναμένεται να φύγει άμεσα από την Ιντεπεντιέντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να επανέλθει ο Κάρλος Μπενάβιδες.

Ο Ουρουγουανός απασχόλησε σοβαρά την «Ενωση» τον περασμένο Γενάρη.

Μάλιστα όπως γράφουν και στην Αργεντινή η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Μπενάβιδες, την οποία όμως η Ιντεπεντιέντε απέρριψε. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν.

Οι Αργεντινοί για Κάρλος Μπενάβιδες

«Μια άλλη περίπτωση παίκτη που θα φύγει για το εξωτερικό είναι αυτή του Κάρλος Μπενάβιδες, ο οποίος έφτασε στο κλαμπ το 2018 έναντι του ποσού των 2,15 εκατομμυρίων δολαρίων. Έπαιξε συνολικά 23 παιχνίδια στα οποία σημείωσε δύο γκολ. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού με την Ιντεπεντιέντε λήγει στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Στα μέσα Απριλίου, ο σύλλογος από τη νότια περιοχή του Μπουένος Άιρες είχε λάβει επίσημη πρόταση για τη μεταγραφή του Ουρουγουανού στην AEΚ, η οποία απορρίφθηκε, αφού οι ιθύνοντες της Ιντεπενδιέντε είπαν στον παίκτη να μείνει με αντάλλαγμα μεγάλο συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές. Οπως συνηθίζεται σήμερα στην Ιντεπεντιέντε, δεν εκπληρώθηκε καμία υπόσχεση. Πλέον, ο Μπενάβιδες ζήτησε την άμεση αποχώρησή του στο εξωτερικό. Στην Ιντεπεντιέντε θεωρούν δεδομένη τη φυγή του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το vavel.com. 

Ο 24χρονος μέσος από το Μοντεβιδέο δεν είναι άγνωστος στον Αλμεϊδα αφού έχει αγωνιστεί  τέσσερα χρόνια στην Αργεντινή. Με δεδομένο ότι αποχωρεί και μάλιστα δίχως κόστος..

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X