ΑΕΚ: Ο φαύλος κύκλος και το αδιέξοδο με τον Μάνταλο

ΑΕΚ: Ο φαύλος κύκλος και το αδιέξοδο με τον Μάνταλο
Photo Credits: INTIME

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προσπάθεια ανασύνταξης της ΑΕΚ το 2013 έρχεται με την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου από την Ξάνθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που για τον ταλαντούχο τότε μέσο μονομαχούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ κάνει το κόλπο γκρόσο και τον αποκτά, αφήνοντας τον ένα χρόνο στην Ξάνθη για να μη βιώσει τη θλιβερή εικόνα των ερασιτεχνικών γηπέδων.

Ενα χρόνο έπειτα, από το καλοκαίρι του 2014, αρχίζει να γράφεται μια ιστορία που ξεκίνησε ως παραμύθι και μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ο Μάνταλος έγινε ηγετική μορφή στην ομάδα, ήταν εκείνος που σήκωσε το κύπελλο του 2016, το πρωτάθλημα του 2018, την ευρωπαϊκή πορεία. Υπέστη δύο σοβαρούς τραυματισμούς φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, γνώρισε τη στήριξη και την αποδοχή, αλλά στον κατήφορο της ομάδας βιώνει πρωτοφανή απαξίωση.

Πρωτοφανή σκηνικά

Στο παρελθόν, ακόμα και στα «πέτρινα» χρόνια της ΑΕΚ κατά τη δεκαετία του ’80, υπήρξαν πολλές φορές λαϊκά δικαστήρια και αποδοκιμασίες εις βάρος παικτών. Είναι και μια νέα «μόδα» της εποχής η σκληρή αποδοκιμασία, το γιουχάισμα, ακόμα και την ώρα που φορούν κάποιοι τη φανέλα της ΑΕΚ. Αλλά δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν, να υπάρχουν εν χορώ (για δεύτερη φορά μάλιστα στην ίδια σεζόν), υβριστικά συνθήματα για έναν παίκτη.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την πορεία. Αυτό που μπορούμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες ευθύνες. Να τελειώσει η σεζόν και τις επόμενες μέρες ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι», είπε ο Μάνταλος μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που εκλήφθηκε ως προαναγγελία αποχώρησης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X