Οπαδοί της ΑΕΚ στα γραφεία της ΠΑΕ - Mίλησαν με Κονέ, Παπαδημητρίου!

Οπαδοί της ΑΕΚ στα γραφεία της ΠΑΕ - Mίλησαν με Κονέ, Παπαδημητρίου!
Photo Credits: INTIME

Οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν εξηγήσεις από τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ για το φετινό χάλι και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει εξοργιστεί από την κάκιστη πορεία της Ένωσης φέτος, με αποκορύφωμα να μείνει εκτός Ευρώπης η ομάδα έπειτα από την ήττα-σοκ με 3-2 στο Χαριλάου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν το βράδυ του Σαββάτου στα αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, όπως και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων την αποστολή της ομάδας, αλλά η ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας δεν τους άφησε να μιλήσουν με εκπροσώπους της.

Μάλιστα, οι αρχηγοί και πιο έμπειροι της ΑΕΚ αρνήθηκαν να μιλήσουν με τον κόσμο που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο και μόνο ο Σέρχιο Αραούχο πήγε προς το μέρος τους, αλλά τον έδιωξαν καθώς δεν τον θεωρούν υπεύθυνο για το χάλι.

Ζητούν εξηγήσεις στα γραφεία της ΑΕΚ

Σήμερα από νωρίς υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά αρκετοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν εκεί για να ζητήσουν εξηγήσεις από τα «κιτρινόμαυρα» στελέχη.

Μέχρι στιγμής πάντως η παρουσία τους είναι απολύτως σε ήρεμα πλαίσια και δεν έχουν ξεφύγει.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη τους στο Μαρούσι κατέβηκαν να μιλήσουν μαζί τους ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου.

Η απογοήτευση των φίλων της ΑΕΚ είναι μεγάλη και υπάρχει αγωνία πως θα κυλήσει το αυριανό (20:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στα πλέι οφ της Super League.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X