ΑΕΚ: Γιούχα στα αεροδρόμια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Οι αρχηγοί έστειλαν τον Αραούχο στους οπαδούς και αυτοί τον έδιωξαν!

ΑΕΚ: Γιούχα στα αεροδρόμια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Οι αρχηγοί έστειλαν τον Αραούχο στους οπαδούς και αυτοί τον έδιωξαν!
Photo Credits: INTIME

Όλο το ρεπορτάζ στο enwsi.gr για ότι έγινε χθες βράδυ με τις αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ προς ποδοσφαιριστές και στελέχη του κλαμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χθεσινό στραπάτσο της ΑΕΚ στο Χαριλάου που οδήγησε το κλαμπ σε μία ιστορική ξεφτίλα, αγανάκτησε τον κόσμο της ομάδας.

Τον κόσμο που στα εντός έδρας ματς με Άρη και Ολυμπιακό στήριξε μαζικά την ομάδα, τον κόσμο που πέρυσι το καλοκαίρι στήριξε μαζικά την προσπάθεια της διοίκησης με αγορά 16.000+ εισιτηρίων διαρκείας. Η ΑΕΚ εν τέλει μπορεί να έκανε… πρωταθλητισμό στην εξέδρα φέτος, αλλά στο χορτάρι απογοήτευσε και τερμάτισε πίσω από Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-Άρη.

Έμεινε εκτός Ευρώπης (ενώ πριν είχε αποτύχει στα προκριματικά του Conference League και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου) με τον αγωνιστικό σχεδιασμό να αποτυγχάνει οικτρά και πλέον οι υπεύθυνοι του θα πρέπει να «λογοδοτήσουν» για τα λάθη και τις αποφάσεις τους, αν και είναι οι ίδιοι που προ-ετοιμάζουν και τη νέα χρονιά και ήδη έχουν συμμετοχή σε αποφάσεις-κλειδιά, όπως την πρόσληψη του προπονητή Ματίας Αλμέιδα όπως και έχουν προχωρήσει σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Ξέσπασαν σε γιούχα οι φίλοι της ΑΕΚ

Για όλα τα παραπάνω ο κόσμος της ΑΕΚ αγανάκτησε χθες βράδυ και αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει. Οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη λίγη ώρα μετά το ματς με τον Άρη, όπου αποδοκίμασαν τους παίκτες και όλη την αποστολή. Οπαδοί, ακολούθως, βρέθηκαν και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, αλλά το πούλμαν της ΑΕΚ μπήκε μέσα στην πίστα και πήρε απευθείας την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για λόγους ασφαλείας.

Έτσι δεν ήρθαν σε επαφή οι δεκάδες φίλοι της ομάδας που έσπευσαν να πάνε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, όπου τους περίμεναν και άλλοι με αποτέλεσμα 150 οπαδοί της Ένωσης να αποδοκιμάζουν μαζικά παίκτες και στελέχη της ομάδας, ενώ υπήρχε στον χώρο και διμοιρία της Αστυνομίας για να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

ΑΕΚ: Γιούχα στα αεροδρόμια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Οι αρχηγοί έστειλαν τον Αραούχο στους οπαδούς και αυτοί τον έδιωξαν!

Οι αρχηγοί της ΑΕΚ… έστειλαν τον Αραούχο

Οι οπαδοί της ΑΕΚ φώναζαν συνθήματα κατά των παικτών και των στελεχών για την ιστορική ξεφτίλα που βιώνει το κλαμπ και ζήτησαν να έρθουν οι αρχηγοί ώστε να ζητήσουν εξηγήσεις και να πάρουν απαντήσεις.

Οι αρχηγοί της ομάδας που ήταν στην αποστολή ήταν ο Πέτρος Μάνταλος και ο Νορντίν Άμραμπατ, μιας και ήταν εκτός αποστολής ο Ογκνιεν Βράνιες, ο Αντρέ Σιμόες και ο Κώστας Γαλανόπουλος (η 5άδα των captain φέτος). Οι δύο αρχηγοί δεν ήθελαν να πάνε προς τους οπαδούς, ούτε οι πιο έμπειροι παίκτες της ΑΕΚ και μετά από συζητήσεις ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» αποφασίστηκε να πάει ο πιο αγαπητός Σέρχιο Αραούχο ώστε να ηρεμήσουν οι τόνοι. Ωστόσο, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν το δέχθηκαν και ζήτησαν από τον Αργεντίνο επιθετικό να αποχωρήσει, καθώς δεν έχουν να συζητήσουν το οτιδήποτε μαζί του.

Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποχωρούσαν με τα αυτοκίνητα τους από το «Σεραφείδειον» και την πίσω πλευρά του προπονητικού κέντρου, ώστε να μην έρθουν καθόλου σε επαφή με τους οργισμένους φίλους της Ένωσης.

Κάπως έτσι αποχώρησαν και δεν συνέβη το παραμικρό, ενώ μένει να φανεί η μαζική στάση των οπαδών στο παιχνίδι της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το τελευταίο ματς της χρονιάς για την ΑΕΚ, στο οποίο αναμένεται να απουσιάσουν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X