«Πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα η ΑΕΚ - Εχασε με 4-3 από τον Δούκα που ισοφάρισε την σειρά των τελικών

ΑΕΚ: Εντονη δυσαρέσκεια και καταγγελία για την διαιτησία στο Futsal (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 4-3 από τον Δούκα στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 4-3 από τον Δούκα στο κλειστό του Λαυρίου για τον δεύτερο τελικό της Futsal Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκαν πίσω με 3-0 με τον Δούκα να ισοφαρίζει σε 1-1 την σειρά των τελικών. Πλέον στις τάξεις του «Δικεφάλου» στρέφουν την προσοχή στον τρίτο τελικό με στόχο να κάνουν το 2-1 και να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάτη μόλις στο 1′. Οι γηπεδούχοι 30″ αργότερα είχαν δοκάρι, με το παιχνίδι να δείχνει ότι θα καθηλώσει όσους το παρακολουθούν. Οι «μάχες» στη μεσαία γραμμή ήταν εντυπωσιακές, ενώ η ΑΕΚ με τους Μάνο και Ντάτη έφτασαν κοντά στο γκολ. Οι διαιτητές δεν έδωσαν καθαρό πέναλτι όσο το σκορ ήταν 0-0, γεγονός που θα μπορούσε να αλλάξει άρδην την εικόνα του αγώνα. Τελικά, το γκολ σημειώθηκε από τον Δούκα στο 12′, ενώ ακολούθησαν ακόμα δύο «κρύα» γκολ, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν λάθη και να τιμωρούνται άμεσα.

Αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο

Με το 3-0 εις βάρος τους από το ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα μπήκαν στο β’ μέρος για να το ανατρέψουν, ωστόσο χρειάστηκαν σημαντικές επεμβάσεις του Αρώνη για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα το σκορ. Ταρνανίδης και Μάνος απείλησαν, όμως χωρίς επιτυχία. Η ώρα περνούσε και η ΑΕΚ δε μπορούσε να μειώσει στο σκορ. 7′ πριν το τέλος, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» πέρασε έξτρα παίκτη στο παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα χωρίς τερματοφύλακα. Η πίεση με τον έξτρα παίκτη απέδωσε καρπούς, με τον Μάνο να σκοράρει στο 34′. 2′ αργότερα η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ το οποίο μετατράπηκε σε πέναλτι, καθώς είχαν συμπληρωθεί από τον αντίπαλο. Ο Ντάτης ανέλαβε την εκτέλεση, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος πήρε το αίμα του πίσω λίγα δευτερόλεπτα αργότερα καθώς με ωραίο τελείωμα σημείωσε το 3-2 στο 36′. Η ΑΕΚ απείλησε για την ισοφάριση με το Μάνο, ενώ στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Αρώνης έκανε νέα μεγάλη απόκρουση. Τελικά, οι γηπεδούχοι κερδίζοντας ορσιμένες κόντρες βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση και σημείωσαν το 4-2, 1′ πριν το τέλος. Ακόμα κι έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα παράτησαν και κυνήγησαν το γκολ, το οποίο ήρθε από τον Ασημακόπουλο, 20″ πριν το φινάλε. Αυτό έμελε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα δεν κατάφεραν να απειλήσουν εκ νέου.

ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 4-3

Σκόρερς: Μάνος, Ντάτης, Ασημακόπουλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X