
Ο Σέρχιο Αραούχο άφησε φανέλα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη
Ο Σέρχιο Αραούχο βρέθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο οπαδός του Άρη, Άλκης Καμπανός.
Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και ο Αργεντινός άσος που είχε αφιερώσει το βραβείο «Best Goal» της 21 αγωνιστικής στον Αλκη, βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη και άφησε τη φανέλα του.
Τον Αραούχο συνόδευσε μέχρι το μνημείο ο εκ των υπευθύνων λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάνος Αναστασόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Τον περίμενε στο μνημείο και άνθρωπος του Άρη και τρεις οπαδοί – συνδεσμιτες της ομάδας που φωτογραφήθηκαν μαζί του και τον ευχαρίστησαν για τον συνολικό τρόπο με τον οποίο έχει τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.
Θυμίζουμε επίσης πως ο «Τσίνο» σήμερα είναι προσκεκλημένος της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη», από την οποία και θα τιμηθεί πριν την σέντρα για τον τρόπο, που και ο ίδιος τίμησε τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Αν διαβάζουμε σωστά τον Αλμέιδα…
- Γι’ αυτό κράτησε ο Μελισσανίδης τον Μάνταλο στην ΑΕΚ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Πάνος Λούπος: «Ο Μάνταλος, ο Κορομηλάς και ο Καλτσίδης» (VIDEO)
- Ο Κονέ έδειξε ότι συνεχίζει στην ΑΕΚ



Φώτης Σπύρος: «Έχω βιώσει ρατσισμό για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Έφτασε στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς – Διακοπές στα ελληνικά νησιά και επενδύσεις

Λίλεστρομ: Χαμός στην κερκίδα μετά από γκολ σε ντέρμπι – μίσους!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί την Τουρκία – Όσο απειλεί τόσο εκτίθεται (VIDEO)

Τζόκοβιτς: «Δεν κρατάω κακίες, θα ήθελα να ξαναπαίξω στην Αυστραλία»