ΑΕΚ: Ο Αραούχο τίμησε τη μνήμη του Αλκη (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Αραούχο τίμησε τη μνήμη του Αλκη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο άφησε φανέλα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο βρέθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο οπαδός του Άρη, Άλκης Καμπανός.

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και ο Αργεντινός άσος που είχε αφιερώσει το βραβείο «Best Goal» της 21 αγωνιστικής στον Αλκη, βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη και άφησε τη φανέλα του.

Τον Αραούχο συνόδευσε μέχρι το μνημείο ο εκ των υπευθύνων λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάνος Αναστασόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τον περίμενε στο μνημείο και άνθρωπος του Άρη και τρεις οπαδοί – συνδεσμιτες της ομάδας που φωτογραφήθηκαν μαζί του και τον ευχαρίστησαν για τον συνολικό τρόπο με τον οποίο έχει τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Θυμίζουμε επίσης πως ο «Τσίνο» σήμερα είναι προσκεκλημένος της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη», από την οποία και θα τιμηθεί πριν την σέντρα για τον τρόπο, που και ο ίδιος τίμησε τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X