Χουλκ: Κινδυνεύει με «καμπάνα» 12 αγωνιστικών - Κλώτσησε αντίπαλο στα γεννητικά όργανα (VIDEO)

Χουλκ: Κινδυνεύει με «καμπάνα» 12 αγωνιστικών  - Κλώτσησε αντίπαλο στα γεννητικά όργανα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τιμωρία μέχρι και 12 αγωνιστικές κινδυνεύει ο Χουλκ, ο οποίος κλώτσησε αντίπαλο του στα γεννητικά όργανα στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κοριτίμπα.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Χουλκ. Ο πρώην άσος των Πόρτο και Ζενίτ στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κοριτίμπα, που έγινε στις 23 Απριλίου έδωσε κλωτσιά σε αντίπαλο του, η οποία θα μπορούσε να του κοστίσει ακριβά.

Ο 35χρονος σέντερ φορ κλώτσησε έναν αντίπαλο του στα γεννητικά του όργανα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα. Ωστόσο, ο ίδιος αναμένεται να πληρώσει ακριβά την ενέργεια του αυτή, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικής Δικαιοσύνης αναμένεται να του επιβάλλει ποινή από 1-12 αγωνιστικές.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Χουλκ συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όπου και έχει απολογισμό 17 συμμετοχές και 15 γκολ με την φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X