ΑΕΚ: Έτσι βγαίνει στην Ευρώπη για τη νέα χρονιά

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ talk με Καζαντζόγλου - Τσίλη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κρατά στα χέρια της την Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εικόνα της ΑΕΚ και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δεν ήταν καλή. Υπήρξε ένα υποφερτό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ΑΕΚ κυριάρχησε μέσα στο παιχνίδι, φαινόταν πως ήθελε περισσότερο τη νίκη και έψαχνε πιο ορθολογικά να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία, αλλά ήταν οφθαλμοφανές το κενό στην επίθεση.

Η ΑΕΚ απέτυχε να κερδίσει ακόμα ένα μεγάλο ματς με ιδιαίτερη σημασία, αλλά έστω και δια της πλαγίας οδού, ήρθε το ανέλπιστο «δώρο» από τον Ολυμπιακό και βγήκε κερδισμένη εν τέλει.

Στο φινάλε της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, η ΑΕΚ βρίσκεται ισόβαθμη με τον Αρη και (αμφότεροι) μείον δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Είναι ξεκάθαρο, ότι τα τρία ματς που απομένουν θα καθορίσουν τα πάντα και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και σε λεπτές ισορροπίες. Για την ΑΕΚ είναι αναμφίβολα πλεονέκτημα πως υποδέχεται ΠΑΣ Γιάννινα (την Τετάρτη) και Ολυμπιακό (την επόμενη Τρίτη, στην αυλαία της σεζόν), ενώ παίζει με τον Αρη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα για τα σενάρια που βγάζουν Ευρώπη την ΑΕΚ

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X