AEK: Συνεχίζουν οι Μεξικανοί για τον Λόπεζ

AEK: Συνεχίζουν οι Μεξικανοί για τον Λόπεζ
Photo Credits: INTIME

Οι Μεξικανοί εξακολουθούν να μιλούν για τον «αγαπημένο» του Ματίας Αλμέιδα, Εδουάρδο Λόπεζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που τα τελευταία 24ωρα όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στην Αμερική για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που συνδέονται με ενδιαφέρον του Ματίας Αλμέιδα και στην ΑΕΚ τονίζουν πως «για κανέναν παίκτη και για καμιά καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει ακόμη συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμέιδα και τους ανθρώπους της ομάδας», στο Μεξικό επιμένουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «elfutbolero», ο Εδουάρδο Λόπες μπορεί να κάνει το καλοκαίρι το άλμα στην Ευρώπη επισημαίνοντας ότι «μπορεί να βρει έναν παλιό του γνώριμο που πριν από λίγες μέρες επισημοποίησε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ» εννοώντας, φυσικά, τον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο είχε συνεργαστεί τόσο στην Τσίβας όσο και στο Σαν Χοσέ.

Ταυτόχρονα στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι «ο επιθετικός του Σαν Χοσέ θα μπορούσε να καλυφθεί από τον Αλμέιδα στο ταξίδι του στην Ευρώπη», ενώ τονίζεται ότι ο «Pelado» εμπιστεύεται τον Λόπες που είχε παίκτη τόσο στο Μεξικό όσο και στο MLS.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X