ΑΕΚ: Ζορίζουν τα πράγματα για το μέλλον του Μισελέν, μεγάλος γρίφος το δεξί μπακ

ΑΕΚ: Ζορίζουν τα πράγματα για το μέλλον του Μισελέν, μεγάλος γρίφος το δεξί μπακ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνεται στην αγορά για δεξί μπακ και παράλληλα ψάχνει λύσεις για το μέλλον του Κλεμάν Μισελέν που εμφανίζεται δυσοίωνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Κλεμάν Μισελέν αποτέλεσε μια μεταγραφή που ανέβασε κατακόρυφα τον πήχη των προσδοκιών για την ΑΕΚ.

Αναζητώντας το σούπερ δίδυμο των Γκάλο, Μπακάκη του 2018, η ΑΕΚ πήγαινε σε διαρκείς επιλογές από το εξωτερικό (Παουλίνιο, Νταντσένκο) χωρίς επιτυχία για να καλύψει τη θέση. Είχε φτάσει μια ανάσα από την απόκτηση του Κώτσιρα, εν τέλει επένδυσε στον Κλεμάν Μισελέν. Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, φαίνεται πως ο Γάλλος μπακ έχει δυσοίωνο μέλλον στην ΑΕΚ.

Ο Μισελέν κινήθηκε σε ρηχά νερά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην ΑΕΚ. Πήρε αρκετές ευκαιρίες ως βασικός, αλλά σε ελάχιστα παιχνίδια μπόρεσε να δώσει στίγμα με την εικόνα του και να πείσει. Προσέξτε: δεν ήταν διόλου φτηνή επιλογή, αλλά ένας παίκτης που η ΑΕΚ δαπάνησε για την απόκτηση του από τη γαλλική Λανς πάνω από 800.000 ευρώ και έχοντας δάφνες ακόμα και διεθνών συμμετοχών, προαλείφονταν για βασική επιλογή.

Δείτε περισσότερα για το δυσοίωνο μέλλον του Κλεμάν Μισελέν στην ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X