«Αν ο Λόπεζ πάει στην ΑΕΚ μπορεί να φτάσει μέχρι την Εθνική του Μεξικό!» (ΦΩΤΟ)

«Αν ο Λόπεζ πάει στην ΑΕΚ μπορεί να φτάσει μέχρι την Εθνική του Μεξικό!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα φημολογείται πως μπορεί να φέρει μαζί του έναν από τους αγαπημένους του παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια αναφορά από ΜΜΕ του Μεξικού, ότι ο Ματίας Αλμέιδα αν αναλάβει την ΑΕΚ θα πάρει μαζί του Χαβιέρ Εδουάρδο Λόπεζ.

Ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται πως είναι μια ανάσα από το να ανακοινωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ καθώς όπως σας ενημερώσαμε από χθες κιόλας, έχει ξεκινήσει ήδη η ανταλλαγή εγγράφων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλμέιδα «ψηφίζει» ΑΕΚ παρά το τεράστιο ποσό που του προσφέρει η Τσίβας.

Ένα tweet από το Μεξικό αναφέρει ο ότι ο Λόπεζ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον δρόμο του Αργεντινού τεχνικού με σκοπό να βρεθεί στην Εθνική του ομάδα.«Αν ο Λόπεζ πάει στην ΑΕΚ μπορεί να φτάσει μέχρι την Εθνική του Μεξικό!» (ΦΩΤΟ)

«Με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ, πρέπει να περιμένουμε και τον Τσόφι Λόπεζ να κινηθεί προς την Ελλάδα όταν τελειώσει το συμβόλαιό του στους Κουέικς. Το να παίξει στην Ευρώπη, πιθανόν να τον βοηθήσει ώστε να κληθεί στην Εθνική ομάδα του Μεξικό που όπως έχει δηλώσει είναι το όνειρό του».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X