Η ζωή στην ΑΕΚ χωρίς τον Αραούχο

Η ζωή στην ΑΕΚ χωρίς τον Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Το πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ όταν λείπει ο Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ περιμένει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ματίας Αλμέιδα – οι δύο πλευρές εμφανίζονται να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγών εγγράφων και ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί – αλλά παράλληλα έχει μια μεγάλη αγωνιστική πρόκληση με την προσπάθεια για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα σεζόν, δίχως να περιμένει τι θα συμβεί στο κύπελλο, όπου ήδη βρίσκεται στον τελικό ο Παναθηναϊκός.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας μια ομάδα με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της, η ΑΕΚ θα ήθελε να στηριχθεί σε κάποιους βασικούς άξονες που την κρατούν ακόμα ζωντανή. Αναμφίβολα, ένας εξ αυτών θα ήταν ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο παρελθοντικός όρος αναγκαίος, καθώς μετά την προπόνηση της Τετάρτης, ο Αργεντινός αποχώρησε με ενοχλήσεις και υπάρχουν φόβοι για θλάση. Πάντως, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως είναι νοκ άουτ από το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Διαβάστε περισσότερα για τον Αραούχο

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X