Καρίμ Μπενζεμά: Μία ανάσα από τον Ραούλ - Στα χνάρια CR7, Πούσκας και Ντι Στέφανο

Καρίμ Μπενζεμά: Μία ανάσα από τον Ραούλ - Στα χνάρια CR7, Πούσκας και Ντι Στέφανο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε τον Φρανσίσκο Πάκο Τζέντο σε παιχνίδια με τη φανέλα των «μπλάνκος» με 600 εμφανίσεις, ενώ με τα δύο γκολ που πέτυχε, έχει καταφέρει φέτος να μετρά 41 τέρματα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι, αναμφίβολα, ο πιο καθοριστικός παίκτης στο Champions League αυτή τη σεζόν, γεγονός που τον τοποθετεί ως το κορυφαίο φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, η οποία θα απονεμηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο. Απόδειξη είναι ότι από τα 14 γκολ, τα εννέα είναι σε νοκ άουτ, αριθμός απίστευτος, πέρα ​​από τα πέντε στη φάση των ομίλων.

Ταυτόχρονα μ’ αυτά τα 41 γκολ γίνεται ο 5ος παίκτης που φθάνει σε αυτόν τον αριθμό στην ίδια σεζόν στην ιστορία του συλλόγου, μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Φέρεντς Πούσκας, Αλφρέντο Ντι Στέφανο και Ούγκο Σάντσες.

Στον 21ο αιώνα, είναι ο δεύτερος παίκτης της «βασίλισσας» που το πετυχαίνει μετά τον Πορτογάλο, ενώ επιπλέον μείωσε ην απόσταση του από τον Ραούλ που είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Ο Ραούλ έχει 323 έναντι 320 του Γάλλου σταρ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X