Τσάβι: «Χάσαμε... χρυσή ευκαιρία»

Τσάβι: «Ήμασταν ανώτεροι από τη Ρεάλ, αλλά πληρώσαμε λάθη και απειρία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Χάσαμε μια… χρυσή ευκαιρία να αυξήσουμε την διαφορά από τις άλλες ομάδες που δίνουν μάχη για το Champions League. Σχεδόν αποχαιρετήσαμε τον τίτλο», είπε με έμφαση ο προπονητής των Καταλανών και συνέχισε:

«Πρέπει να επικρίνουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε η Μπάρτσα, πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα και να κάνουμε περισσότερο παιχνίδι. Υποτίθεται, ότι θα ήταν μια νίκη που θα μας έδινε ελπίδες.

Θεωρώ ότι η ευθύνη είναι δική μου. Θα συζητήσω με τους παίκτες, γιατί αυτή η ήττα θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή μας στο επόμενο Champions League.

Οι παίκτες πρέπει να δείξουν περισσότερη επιθυμία και περισσότερη πίστη. Αυτό με ανησυχεί, ξεκάθαρα. Πρέπει να είμαστε πιο ταπεινοί. Εχουμε αλλάξει το στυλ παιχνιδιού μας και την ταυτότητά μας, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Και πρέπει να είμαστε στο Champions League με οποιονδήποτε τρόπο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X