ΑΕΚ: Μέσα ο Στάνκοβιτς για Ιωάννινα - Καλύτερα ο Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ: Μέσα ο Στάνκοβιτς για Ιωάννινα - Καλύτερα ο Ανσαριφάρντ
Photo Credits: INTIME

Με Τσίτσαν Στάνκοβιτς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ - Πιθανότητα μέσα και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφές ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετρά η ΑΕΚ!

Οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Καρίμ Ανσαριφάρντ συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ΑΕΚ στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Οφρυδόπουλου για το παιχνίδι στα Γιάννινα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι εντάξει, ενώ ο Ανσαριφάρντ προπονήθηκε κανονικά με τα προστατευτικά γυαλιά του. Ο Ιρανός ήταν κανονικά στις ασκήσεις με μπάλα και γενικά και ο ίδιος λέει ότι είναι πολύ καλύτερα από πλευράς όρασης και πιθανότητα θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ.

Από εκεί και πέρα λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης αποχώρησε με ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του στο ματς, αν και είναι δύσκολο.

Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή και το Αμραμπατ, ο οποίος γυμνάστηκε και σήμερα ατομικά.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν αρχόμενο σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και αποφασίστηκε να προστατευθεί για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X